Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Viola Davis kao moćna afrička kraljica

novice

26.04.2022.

Viola Davis kao moćna afrička kraljica

Viola Davis tumači moćnu afričku kraljicu u novom holivudskom adutu The Woman King, čija je premijera predviđena za 16.09. ove godine.

U pitanju je istorijski ep inspirisan istinitim događajima koji su se desili u Kraljevini Dahomej, jednoj od najmoćnijih država Afrike u 18. i 19. veku...

Davis je u ovom filmu General Naniska predvodnica potpuno ženskog vojnog odreda koji se bori protiv neprijatelja ove države. Osim nje, u filmu glume i Thuso Mbedu, Lashana Lynch, Sheila Atim, Hero Fiennes Tiffin, John Boyega...

Rediteljka i koscenaristkinja filma jeste nagrađivana autorka Gina Prince-Bythewood (The Old GuardBeyond the LightsThe Secret Life of BeesLove & Basketball).

 

  • Komentarji (4)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    26.04.2022. 18:56
    [QUOTE=JoxerTM][QUOTE=AlexDeLarge]Ovo može da bude zanimljivo naravno ko voli istorijske
    [/QUOTE]
    A ko ne voli (ja)?

    Viola, naplati im masno![/QUOTE]

    Onda će da traži filmove tipa npr. Cheun (Slice), ili pak neke zanimljive trilere, komendije. A mi koji volimo ovog tipa, tematiku datog filma ili npr. film Tomiris itd, ćemo lepo da provedemo vreme gledajući ga.
    A onda idu dva ruska koji su takođe meni lično i ženi zanimljivi, a to su Сердце Пармы ( Srce Tajge, knjiga od Alekseja Ivanova) i December ( o Jesenjinu pred ... Izadori , mada ima film sa Vanesom Redgrejv ali nisam gledao, žena jeste Isadora, samo sam čitao u Zabavniku i zaboravio sve , osim kontroverze oko smrti)
    AlexDeLarge2022-04-26 19:12:12
  • beogradski
    eXtreme member
    26.04.2022. 17:05
    Obecava
  • JoxerTM
    eXtreme member
    26.04.2022. 16:14
    [QUOTE=AlexDeLarge]Ovo može da bude zanimljivo naravno ko voli istorijske
    [/QUOTE]
    A ko ne voli (ja)?

    Viola, naplati im masno!
;

{{message}}

{{item.title}}