Kevin Bacon u LGBTQ+ slasher-horroru

napovedi

23.06.2022.

Kevin Bacon u LGBTQ+ slasher-horroru

Objavljen je trejler za novi slasher-horror They/Them u kome glavnu ulogu tumači Kevin Bacon.

Owen Whistler je direktor kampa u kome se sprovodi terapija "lečenja" LGBTQ+ tinejdžera od njihovog seksualnog i rodnog identiteta. Tokom jednonedeljne sesije u kampu, Whistler se susreće s Jordanom trans-tinejdžerom koji je sklopio dogovor sa svojim roditeljima da se legalno emancipuje nakon pohađanja kampa. Dok se Jordan i njegovi drugari iz kampa bune protiv okrutnih metoda "lečenja" Whistlera i njegovog osoblja, počinje da se gomila misteriozni niz ubistava, prisiljavajući Jordana da istraži tajne kampa.

Reditelj i scenarista ovog ostvarenja jeste za "Oskar" nominovani John Logan, scenarista poznatih filmova poput GladiatorThe Aviator, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, Hugo... Ovo je njegov prvi rediteljski poduhvat.

U filmu osim Bacone glume i Theo Germaine, Carrie Preston, Anna Chlumsky, a biće ekskluzivno prikazan na kanalu "Peacock" - 05.08. ove godine.

 • Komentarji (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • puppet_master
  eXtreme member
  29.06.2022. 21:26
  Trejler me je pogubio pre neki dan, izdeljen, ne znam gde pre da gledam ni šta se dešava.  No, dopada mi se članak, najava, šta već a o Baconu tek da ne govorim, gledaće se. 
 • JoxerTM
  eXtreme member
  25.06.2022. 00:09
  Dobro tko još američke biografije označava sa horor/triler? Mislim, ok, jesu, ali bogamu stavite biografija prije ostalih dodataka. Što se gledanja tiče, Blumhouse nema mediokriteta, ili je film ekstra ili je negledljiv pa ću pričekati da netko testira.