Disney Princeze prave svoj Avengers film?

novosti

16.07.2017.

Disney Princeze prave svoj Avengers film?

Che.

Disney princeze su odlučile da oforme svoj Avengers tim... dobro ne baš Avengers tim, ali bi da naprave film gde su sve princeze pristune.

Dap, od kako je Marvel ujedinio nekoliko svojih filmskih junaka u jedan film:The Avengers izgleda da je to postao trend u svetu, a zašto i ne bi kad očigledno donosi pare. Na D23 konvenciji koja je održana nedavno čelnici iz diznija su svojim "princezama" tj glumicama koje im daj glasove ponudili jedinstvenu priliku da spoje sve princeze u jedan veliki film, baš nalik Osvetnicima samo sa malo manje ubijanja, uništavanja gradova, čudovišta iz drugih dimenzija itd... mada što da ne, bilo bi kul gledati princeze iz Cinderella i Maleficent i ostale kako tuku neke vanzemaljce.

Šalu na stranu, glumice su prihvatile ponudu "glavešina", ali i dalje ostaje pitanje kada bi se tako nešto moglo realizovati i da li se uopšte može realizovati. Na kraju krajeva to ostaje na DIsney studiju, a mi možemo samo da se radujemo činjenici da deci više nećemo morati da kupujemo više bajki već će imati jednu bajku sa svim junacima. Win.

 

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!