Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Triler najgledaniji u Južnoj Koreji

novice

04.12.2022.

Triler najgledaniji u Južnoj Koreji

Prethodne nedelje najgledaniji film u Južnoj Koreji bio je tamošnji istorijski triler The Night Owl, s zarađenih 6,2 miliona dolara u premijernoj nedelji prikazivanja.

Kyung-soo je slep, ali ima odlične akupunkturne veštine. Uđe u palatu nakon što je Lee Hyung-ik prepoznao njegov talenat. Otprilike u to vreme, prestolonaslednik Sohyeon, kojeg je dinastija Qing uzela kao taoca, vratio se u Koreju nakon osa godina. Injo, iako je sretan zbog svog sina, obuzima ga neka nepoznata teskoba. Onda jedne noći, Kyung-soo, koji slabo vidi u mraku, svedoči smrti princa Sohyeona. Dok pokušava da kaže istinu, otkrivaju se veće tajne i zavere, što dovodi njegov život u opasnost. Nakon smrti njegovog sina, Indžoova anksioznost se pretvara u ludilo i počinje da raste, a Kyung-soo, koji je bio svedok smrti prestolonaslednika, pokušava da otkrije istinu iza prestolonaslednikove smrti.

Reditelj ovog ostvarenja jeste debitant Ahn Tae-jin.

  • Komentarji (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    04.12.2022. 14:17
    Yoo Hae-Jin. 'nuff said.

    Samo da se zna - po istinitim događajima je.
    Ali ovdje se, za razliku od mejnstrim treša, autor ne preserava da je sve baš onako kako je bilo i da je igrani dokumentarac.
    Pa će se gledati.
;

{{message}}

{{item.title}}