Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Neposlushnik 2 najgledaniji u Rusiji

novice

24.12.2022.

Neposlushnik 2 najgledaniji u Rusiji

Prethodne nedelje najgledaniji film u Rusiji bila je tamošnja komedija Neposlushnik 2, s zarađenih 1,42 miliona dolara u premijernoj nedelji prikazivanja.

Šef kriminalaca ide na ispoved kod oca Anatolija, jer je odlučio da se pokaje za svoje grehe i započne novi život. Ali, iste večeri, posle pada, sveštenik gubi pamćenje i zaboravlja ko je bio, kako je živeo i u šta je verovao. A grešnik traži ispovest - uostalom, već je uplatio pozamašan iznos za donaciju. Da bi spasao šta treba situaciju preuzima Dimo. Pod nadzorom razbojnika odlučuje se na najveći poduhvat u svom životu - obnoviti svetle trenutke života oca Anatolija, počevši od detinjstva. Prema doktorima, postoji šansa da to može pomoći u obnavljanju pamćenja. U pokušaju da "prevari" sećanje oca, Dima će stvarnost pretvoriti u fragmente prošlosti, koristeći scenografiju, specijalne efekte, kaskadere, monahe, samog autoriteta, Eufrosinu, tatu i prave glumce. Otac Anatolij će proživeti svoj život iznova...

Ovaj film jeste svojevrsni nastavak hita Neposlushnik, koji je imao premijeru početkom godine. Oba filma režirao je nagrađivani Vladimir Kott (GromozekaKonets filma, Karp otmorozhennyyMukha). 

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}