Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Hongkonški krimi-akcioni najgledaniji

novice

07.01.2024.

Hongkonški krimi-akcioni najgledaniji

Prethodne nedelje najgledaniji film u Hong Kongu bio je tamošnji krimi-akcioni Jin shouzhi (Poznat i kao "Goldfinger"), s zarađenih 1,14 miliona dolara.

U filmu, smeštenom u kasne 1970-te / rane 1980-te, glavni lik Ching počinje bez novca, ali nosi odela koja izgledaju poput milion dolara i blagosloven je shvatanjem šta je potrebno da se zadobije poverenje ljudi, osigura posao i zaradi novac.
Spojio se sa biznismenom K.K. Tsangom i veoma brzo počne da zarađuje veliki novac. Angažuje atraktivnu Charlene Choi kao svoju asistenticu. plaćajući joj 8000 mesečno (mislila je da se prijavljuje za redovan sekretarski posao i u početku se pitala plaća li joj previše) i na njeno ime registrovao brojne ogranke firme.
Dok se sve ovo dešava, Chinga istražuje policajac Lau Yet Yuen koji radi s ICAC-om (jedinicom za borbu protiv korupcije pri policiji Hong Konga).

Reditelj i scenarista ovog ostvarenja jeste nagrađivani Felix Chong (prethodni film bio mu je dobro poznati Mo seung -"Project Gutenberg"), a glavne uloge tumače Tony Leung i Andy Lam.

  • Komentarji (10)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    11.01.2024. 00:12
    [QUOTE=Mizi]Pa bre, živim u Jevropi, a ne U Bangladešu i Burkini Fasou[/QUOTE]
    Kakiš.
    Pa svi znamo da si prije 10 godina odselio u Burkinu Faso!
    Nemoj se sad izmotavati. Cool
  • puppet_master
    eXtreme member
    10.01.2024. 23:58
    Imam, celo jedno oko, mada nije da imam bog zna šta da vidim i sa njim, sirotim. LOL

    Koj te tera, gledaš šta ti se gleda, odakle god da su. Ja bre ljude ništa živo ne razumem više ionako,
    potpuno je svejedno kojim jezikom govore, ma ove friške domaće filmove, u tehnikoloru, ne razumem ni sa titlovima ništa LOL

    Taman bi tebi možda legao moj omiljeni domaći, Kadijevićev film "Pohod", svi bi ti uzeli i zadnje što imaš LOL, svejedno kakvim zastavama mašu, koje ih ideologije vode, jesu li im oči kose ili drukše, imaju li oba funkcionalna oka ili i ne baš LOL 
    E taj sam, kako-tako, još i razmeo, bez titla. Approve
  • Mizi
    eXtreme member
    10.01.2024. 23:51
    I Indusi atakuju žestoko, Papi imaš i drugo oko!


    Pa bre, živim u Jevropi, a ne U Bangladešu i Burkini Fasou, pa da po celi dan vočujem doživljaje Bude i Šive, da sam Filipinac pa bi mi dozlogrdilo!

;

{{message}}

{{item.title}}