Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Puškinov Onjegin ponovo jaše

napovedi

08.03.2024.

Puškinov Onjegin ponovo jaše

Ove nedelje, 07.03. u Rusiji je održana premijera filma Onegin, snimljenog po čuvenom književnom delu čiji je autor Alexander Pushkin.

Jevgenij Onjegin živi u velikom stilu: balovi, prijemi, pozorišne premijere i druga zabava koju prestonica može ponuditi mladom čoveku. Ali društveni život ga je odavno umorio, pa vest o bolesti strica koji živi na selu doživljava kao priliku da pobegne od odvratnog sveta. Međutim, kada je stigao na imanje, Onjegin saznaje za smrt rođaka, što ga, međutim, ne uznemirava previše. Njegovi finansijski poslovi su veoma tužni, a ujak mu je bogat i nema drugih naslednika. Onjegin se zaključava na imanju, kloni se svojih suseda, koji ga vrlo brzo među sobom počinju nazivati ​​ekscentrikom. Jevgenij živi u besciljnoj samoći sve dok se na susednom imanju ne pojavi vlasnik, koji se vratio iz inostranstva - mladi, entuzijastični Lenski, još nezasićen životom, koji Jevgenija upoznaje sa sestrama Tatjanom i Olgom Larin.

Reditelj ovog osvarenja jeste Sarik Andreasyan, između ostalog potpisnik prošlogodišnjeg "avionskog" hita Na solntse, vdol ryadov kukuruzy, serje Chikatilo o najgorem sovjetskom serijskom ubici, kao i SF akcije Mafiya: Igra na vyzhivanie za koju je dobio nagradu za najbolje specijalne efekte na Boston Science Fiction Film Festival 2016. godine.


  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}