Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Akciona komedija najgledanija

novice

18.03.2024.

Akciona komedija najgledanija

Akciona komedija Zhou chu chu san hai (The Pig, the Snake and the Pigeon) bila je najgedaniji film u Kini i prethodnog vikenda, treću nedelju za redom, zaradivši ukupno 73,2 miliona dolara.

Kada je begunac Gui-lin iznenađujuće saznao da mu je preostalo još samo šest meseci života i da je tek treći među najtraženijim kriminalcima, pronašao je dva najveća kriminalca i eliminisao ih obojicu, misleći da je postao heroj modernog doba. Međutim, nikada nije pomislio da su pohlepa, ljutnja i neznanje gresi i kazne s kojima se mora suočiti na kraju svog života.

Reditelj i scenarista ovog ostvarenja jeste Ching-Po Wong  (E zhan Once Upon a Time in Shanghai, Fuk sau che chi sei Revenge: A Love StoryGong woo Triad UnderworldAh sou Mob Sister, Let's Go!).

Posebno zanimljivo jeste da se ovaj film, paralelno s distribucijom u kini, već našao na repertoaru Netflix u ostalom delu sveta...

 

 

  • Komentarji (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    18.03.2024. 12:54
    Zapravo je posebnije u toj priči da je film tajvanski. 
    A njihove filmove Kina redovito zabranjuje jer ovi namjerno provociraju kineske fašističko-komunističke cenzore snimajući sve što se u Kini ne smije.
;

{{message}}

{{item.title}}