Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Hongkonški akcioni najgledaniji, uprkos...

novice

04.04.2024.

Hongkonški akcioni najgledaniji, uprkos...

Uprkos prilično lošim (da ne kažem "katastrofalnim") kritikama, hongkonški akcioni We 12, ostvarenje u kom glavne uloge tumači svih 12 članova u tom delu sveta ultra-popularnog pop-boy benda "Mirror", bio je najgledaniji film u toj zemlji prethodne nedelje, s zarađenih 1,3 miliona dolara u premijernoj nedelji prikazivanja.

U svetu, koji je običan, ali pomalo nesvakidašnji, postoji podzemna organizacija koja se zove "Kaito asocijacija". Njihovi članovi nečujno čuvaju društveni poredak i mir.

U okviru organizacije postoji 12 genija, svaki sa svojim jedinstvenim veštinama. Kaito Ian je dobar u planiranju, Kaito KT je majstor hipnoze, Kaito Stanley je vešt u prisluškivanju, Kaito A.Lo je najprilagodljiviji, Kaito Edan je odličan u spuštanju, Kaito Jer se može odmah prerušiti, Kaito Tiger zna čitati s usana iz daljine, Kaito Alton je haker svetske klase, Kaito AK. savladava telepatiju, Kaito Lokman je upoznat s tehnikama podizanja samopouzdanja, Kaito Frankie ima najjače šesto čulo, a Kaito Jeremy ima prirodnu super memoriju i može da čita i zapamti velike količine informacija čim ih čuje.

Oni su glavni članovi Kaito udruženja.

Jednog dana su od Bossa dobili instrukcije da se okupe u štabu kako bi završili važan slučaj koji će uticati na celi svet.

Najveći izazov je što je njih 12 godinama razdvojeno, svaki zauzet svojim poslovima. Stoga im nedostaje međusobno razumevanje.

Suočeni s važnim slučajem koji Boss visoko ceni, njih 12 moraju ponovo da rade zajedno nakon što su bili razdvojeni toliko dugo. Oni ne samo da moraju da ožive svoj timski duh, već i da se suoče sa glavnim neprijateljem svih Kaitoua, menadžerom obezbeđenja Džonijem, koji ih pokušava zaustaviti, čineći misiju još težom.

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}