Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Nezavisni horor odličnih recenzija

napovedi

10.09.2024.

Nezavisni horor odličnih recenzija

Na ovogodišnjem Toronto Film Festival (05.09 - 15.09.) biće prikazan i horor nezavisne produkcije  - Dead Mail - a koji, sudeći prema kritikama na sajtu "Rottentomatoes" predstavlja značajan doprinos žanru.

Kada osoblje jedne seoske pošte na američkom srednjem zapadu 1980-tih oglasi zloslutni vapaj za pomoć na krvlju umrljanom komadu pošte, to podstiče istragu koja otkriva groznu priču o inženjeru zvuka koji je otet (Sterling Macer Jr.) i njegovom posesivnom finansijeru (John Fleck).

Rediteljski i scenaristički par koji potpisuje ovo ostvarenje jesu Joe DeBoer i Kyle McConaghy, koji su zajedno debitovali 2020. godine trilerom BAB.

 

  • Komentarji (4)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    11.09.2024. 13:10
    [QUOTE=00-goran-mirkovic]Ne znam zašto ali članovi su opsjednuti hororima ? Za svaki se u par sati napravi prijevod...ne znem možda je dijalog jednostavan...a za neke stvari čekaš par mjeseci ...ako imaš sreće. Subjektivno...ne obračajte pažnju.[/QUOTE]
    Nije istina.
    Biografije se prevedu prije nego se i pojave.
    One najdosadnije se prevedu prije nego i krene snimanje.
    Ali još prije njih se prevedu laže i paralaže, tzv. "po istinitim događajima" i to prije nego se ti događaji i dogode.

    Bezbroj horora još uvijek čami i vjerojatno neće biti prevedeni dok god neki od nas ne odu u penziju.
  • Mizi
    eXtreme member
    11.09.2024. 11:11
    [QUOTE=00-goran-mirkovic] Ne znam zašto ali članovi su opsjednuti hororima ? Za svaki se u par sati napravi prijevod...ne znem možda je dijalog jednostavan...a za neke stvari čekaš par mjeseci ...ako imaš sreće. Subjektivno...ne obračajte pažnju.[/QUOTE]

    To je svjetska tendencija, mora se navikavamo.
    A i piplovi više navijaju za rogonju, tako ti je to.
    Pa da.

  • 10.09.2024. 22:42
    Ne znam zašto ali članovi su opsjednuti hororima ? Za svaki se u par sati napravi prijevod...ne znem možda je dijalog jednostavan...a za neke stvari čekaš par mjeseci ...ako imaš sreće. Subjektivno...ne obračajte pažnju.
;

{{message}}

{{item.title}}