Ask Tutulmasi

Film

komedija, romantični (2008)

Ask Tutulmasi

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena uporabnika
-
5,7
Ask Tutulmasi

Naslov:

Cilj života

Leto:

2008

Zvrst:

komedija, romantični

Režija:

Murat Seker

Scenarij:

Murat Seker
, Selami Genli


Glavne vloge:


Tim Seyfi
  >  Burçaslan
Ayten Uncuoglu
  >  Latife
Murat Akkoyunlu
  >  Hiko
Suzan Aksoy
  >  Makbule
Yasemin Öztürk
  >  Müge
Ali Erkazan
  >  Mustafa
Fahriye Evcen
  >  Pinar
Tolgahan Sayisman
  >  Ugur
Filiz Ahmet
  >  Pharmacist
Rahsan Gülsen
  >  Pervin
Begüm Akkaya
  >  Gamze

Povzetek:


Tko će odnijeti pobjedu i postati ljubav njegovog života - nogometni klub Fenerbahçe ili prelijepa Pinar?
Uğur (Tolgahan Sayişman) je nogometni fanatik, a Pinar (Fahriye Evcen) mlada prelijepa poslovna žena. Kada se upoznaju, ona shvati da zbog ljubavi mora pronaći mjesto u svom srcu i za njegov omiljeni klub Fenerbahçe!
Snimljena u svega četiri tjedna, topla romantična komedija „Cilj života“ podsjetit će nas na turske klasike 60-tih godina u kojima su glumili Belgin Doruk i Ayhan Isik. Nastala u koprodukciji s Tim Productiona i Sugaworkza, „Cilj života“ je prikazan širom Europe (Njemačka, Nizozemska, Belgija, Švicarska, Austrija, Francuska, Danska…) te jednoglasno osvojio simpatije gledateljstva i filmske kritike. Temama kao što su vjernost, iskrenost i strast, Murat Şeker, koji je 2010. snimio još jednu romantičnu komediju „Aşk Geliyorum Demez“ ovoga puta s Bergüzar Korel (“1001 noć”) u glavnoj ulozi, pristupio je na vrlo vrckav i zaigran način, baš kao što priliči toploj romantičnoj komediji koja nam izmamljuje osmjehe i od srca nas nasmijava. Glavne uloge pripale su Tolgahanu Sayişmanu, poznatom iz TV showa „Elveda Tumeli“, te Fahriye Evcen, koju će poznavatelji turskih serija prepoznati iz tursko-njemačke serije „Yaprak Dökümü“. U ostalim ulogama pojavljuju se izvrsni Tim Seyfi, koji je u svojoj karijeri radio s veličinama poput Emira Kustirice, kultnim američkim filmašem nezavisnog filma Halom Hartleyem te vrsnim njemačkim redateljem Faithom Akinom, a tu su još Ali Erkazan, poznati komičar iz televizijskog showa “En Son Babalar Duyar” te Suzan Aksoy, Ayten Uncuoglu, Murat Akkoyunlu i Yasemin Ozturk.
  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji
  • Aci Ask

    Aci Ask (2009)

    drama, romantični

    Ako muškarac može voljeti tri žene istovremeno, može ih i iznevjeriti. Profesor književnosti Orphan (Halit Ergenç) ima sve što žene mogu samo poželjeti – inteligenciju, ljepotu, šarm i bogatstvo...
  • Evim Sensin

    Evim Sensin (2012)

    romantični, domišljijski

    It is about true love, that comes only once a life. But unfortunately a terrible disease doesn't give them chance to be happy together.
  • Ya Sonra?

    Ya Sonra? (2011)

    drama, komedija, romantični

  • Romantik Komedi

    Romantik Komedi (2010)

    komedija, romantični

    Esra working for a logistics firm lives with her best friend Didem in the same house. She realizes at the wedding of her another best friend Zeynep that she has been leading a life she never wanted...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}