BaskinPogledaj trailer!

Film

domišljijski, grozljivka (2015)

Baskin

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena uporabnika
Odlično!
5,775%
Baskin

Naslov:

VRATA PEKLA

Leto:

2015

Zvrst:

domišljijski, grozljivka

Trajanje:

97 min

Režija:

Can Evrenol

Scenarij:

Can Evrenol
, Ogulcan Eren Akay
, Ercin Sadikoglu
, Cem Özüduru


Glavne vloge:


Fatih Dokgöz
  >  Apo (as Mehmet Fatih Dokgoz)
Muharrem Bayrak
  >  Yavuz
Sevinc Kaya
  >  Frog Hunter
Sevinc Kaya
  >  Woman
Ergun Kuyucu
  >  Remzi
Sevket Suha Tezel
  >  Father's Servant
Sevket Suha Tezel
  >  Master Creep
Fulya Peker
  >  Mother Butcher
Sabahattin Yakut
  >  Sabo
Görkem Kasal
  >  Arda
Fadik Bülbül
  >  Sister Butcher
Elif Dag
  >  Girl in the Cage
Berat Efe Parlar
  >  Young Arda
Seyithan Özdemir
  >  Frog Hunter
Seyithan Özdemir
  >  Giant Man
Mehmet Cerrahoglu
  >  Baba
Mehmet Cerrahoglu
  >  The Father
Mehmet Akif Budak
  >  Diner Footboy
Mümin Kaar
  >  Frog Hunter
Mümin Kaar
  >  Guide

Povzetek:


Istanbul, sedanjost. Pet policistov v nočni izmeni. Remzi, šef, gleda Javuza, ki zabava druge z zgodbami. Toda to prijateljstvo bo razdrl strah. Sejfi, voznik, ki ga dajejo glavoboli, zaradi katerih celo sumi o svoji prištevnosti. Ardu, novinec, ki ga trpinčijo ponavljajoče se sanje iz otroštva, za katere se boji, da se ne bodo nikoli nehale. Remzi pa ima najmračnejšo skrivnost od vseh. Ker ga preveč teži, bo to moč uničil vse. Ko jim sporočijo, da morajo takoj v neko hišo, odidejo v strahu. Kot otroci so poslušali zgodbe o tej hiši. Nobena od njih ni dobra. Izgubljeni v odročnem delu mesta izgubijo nadzor nad vozilom, ko en od njih odkrije, da teče pod kolesom kri. Končno le pridejo do hiše in brez podpore vstopijo vanjo. Dojamejo, da so vstopili v labirint zla.

Obdelal/la:

metalcamp
  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji (2)
  • Let Us Prey

    Let Us Prey (2014)

    srhljivka, grozljivka

    Rachel, a rookie cop, is about to begin her first night shift in a neglected police station in a Scottish, backwater town. The kind of place where the tide has gone out and stranded a motley bunch of...
  • Housewife

    Housewife (2017)

    grozljivka

    On a snowy eve, Little Holly's sister and father are killed by her frantic mother. Years later, Holly is married, lonely, and her life is soon about take a turn for the ultra weird, when she visits...
  • Holidays

    Holidays (2016)

    grozljivka

    Film se sastoji od nekoliko kratkih priča gdje je svaka od njih inspirisana različitim praznikom…
  • Tulpa - Perdizioni mortali

    Tulpa - Perdizioni mortali (2012)

    srhljivka, grozljivka

    Lisa Boeri is a successful businesswoman obsessed with her career - on day. But on night, she is visiting private nightclub Tulpa, club where your sickest, most erotic fantasies come true.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Kneginja
    The Legend Of
    28.04.2016. 23:05


    adm1r hvala za prevod uzdravlje

    Titl mozete preuzeti OVDJE







  • Vvesko
    eXtreme member
    25.04.2016. 19:40
    Baskin (2015)




    Režija: Can Evrenol
    Scenarij: Can Evrenol, Ercin Sadikoglu, Cem Ozuduru, Ogulcan Eren Akay
    Žanr: Horor
    Jezik: Turski
    Država: Turska, SAD
    Trajanje: 97 min.

    Uloge:
    Muharrem Bayrak, Mehmet Akif Budak, Fadik Bülbül 



    Istanbul, današnje vreme. Petorica policajaca rade u noćnoj smeni. Remzi, vođa tima, posmatra sa tihim zanimanjem kako Yavuz, šaljivdžija, zabavlja grupu svojim pričama. Njihova galama i smeh naglašavaju tminu noći.
    Ali, iza ovog drugarstva, izluđujuće osećanje strepnje raste u ovom „bratstvu". Seyfi, vozač, pati od strahovitih glavobolja zbog kojih počinje da sumnja u sopstveni zdrav razum. Arda-u, novog momka u timu, uporno progoni san iz detinjstva i strahovi da se nikada nije ni probudio iz tog sna. A Remzi nosi najmračniju tajnu od svih. On ne može više da podnese taj teret, koji će ih sve uništiti iste te noći.
    Kada dobiju poziv da hitno odu do kuće u okrugu Inceagac, oni se oklevajući upućuju tamo. Čuli su priče u detinjstvu o tom mestu. Nijedna od njih nije govorila ni o čemu dobrom. Izgubljeni i dezorijentisani u udaljenom i napuštenom delu grada, oni gube kontrolu nad vozilom kada im okrvavljeni čovek padne pod točkove. Pokušavajući da se priberu, ugledaju pred sobom upadljivu mračnu ruševinu kuće koju su tražili. Sami i bez podrške, ulaze na silu. Ali, dok napreduju kroz ovo lavirintsko stanište, postaje im jasno da su naišli na najmračniju jamu strahovitog zla: na ogavnu i krvlju natopljenu jazbinu u kojoj Otac – gospodar svih njihovih noćnih mora – vrši obred i koji će ih gurnuti još dublje, do ivice ludila.
    Rođen u Istanbulu, Ken Evrenol studirao je filmsku režiju i istoriju umetnosti na Univerzitetu u Kentu, a pohađao je Njujoršku filmsku akademiju u okviru Univerzalovih studija u Los Anđelesu.
    Nakon diplomiranja, samostalno je napisao, režirao i producirao kratke horor filmove koji su osvojili mnoge nagrade i bili uvršteni u zvanične selekcije vodećih međunarodnih žanrovskih festival kao što su Sitges, FantasticFest, Fantasia i Film4 Frightfest, osvojivši više od četrdeset nagrada širom sveta.
    Njegov debitantski dugometražni film Baskin (2015), zasnovan na istoimenom kratkom filmu iz 2013. godine, premijerno je prikazan u selekciji Ponoćno ludilo Međunarodnog filmskog festivala u Torontu i doneo mu je nagradu za najboljeg reditelja na Fantasticfest-u u Ostinu.

    izvor: fest.rs

    [TUBE]u9GcB2215rc[/TUBE]


    Preveo/la:
    adm1r


    Vvesko2016-04-30 01:42:31

{{message}}

{{item.title}}