BoltPogledaj trailer!

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena uporabnika
-
6,889%
Bolt

Naslov:

Bolt

Leto:

2008

Zvrst:

drama, animacija, družinski, komedija, pustolovski

Trajanje:

96 min

Režija:

Byron Howard
, Chris Williams

Scenarij:

Chris Williams
, Dan Fogelman


Glavne vloge:


John Travolta
  >  Bolt
Malcolm McDowell
  >  Dr. Calico
J.P. Manoux
  >  Tom
Diedrich Bader
  >  Veteran Cat
Susie Essman
  >  Mittens
Greg Germann
  >  The Agent
James Lipton
  >  The Director
Ronn Moss
  >  Dr. Forrester
Randy Savage
  >  Thug
Nick Swardson
  >  Blake
Mark Walton
  >  Rhino
Kari Wahlgren
  >  Mindy
Miley Cyrus
  >  Penny
Dan Fogelman
  >  Billy
Chloë Grace Moretz
  >  Young Penny

Povzetek:


Bolt je pes, ki že vse svoje življenje igra v akcijskih filmih, zato ni nič čudnega, da je prepričan, da ima nadnaravne moči. Nekega dne se mu zazdi, da je njegova lastnica v nevarnosti, zato se poda na pravo pustolovščino. V lovu za zlobnim dr. Calicom, ki naj bi ugrabil njegovo lastnico, se podaja iz ene nevarnosti v drugo, iz vsega pa ga rešuje gola sreča, saj Bolt ni nič drugega, kot čisto navaden kuža.
  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • cenobit
    eXtreme member
    10.11.2010. 16:27
    Miley Cyrus ima odvratan glas za animaciju,John Travolta je uvek dobar...ali sto se tice crtaca vrlo je zanimljiv i fina radnja ali hrcak mi se najvise svidja,psiho najbolji...postoji i kratkometrazni crtac o hracku Rajnu(Rhino) a planirao se da se snimi Bolt 2 pa zbog manjka intersovanja nece se ipak snimiti vec se razmatra dugometrazni Rhino Big smile
  • BrackoNe
    member
    10.11.2010. 14:20


    http://www.imdb.com/title/tt0397892/

    Žanr: Animirani, avantura, porodičan, komedija
    Uloge/Glasovi:
    John Travolta, Miley Cyrus, Malcolm McDowell

    Opis:
    Za super-psa Bolta, svaki dan je ispunjen avanturom, opasnošću i intrigama – bar dok kamere ne prestanu da snimaju. Kada zvezda televizijske serije slučajem bude preneta sa svoje holivudske scene na ulice Njujorka, počeće njegova najveća avantura – put preko čitave zemlje u stvarnom svetu. 

    Za super-psa Bolta, (glas: Džon Travolta) svaki dan je ispunjen avanturom, opasnošću i intrigama – bar dok kamere ne prestanu da snimaju. Kada zvezda televizijske serije slučajem bude preneta sa svoje holivudske scene na ulice Njujorka, počeće njegova najveća avantura – put preko čitave zemlje u stvarnom svetu ne bi li se vratio svom vlasniku i ko-zvezdi Peniju (glas: Majls Sajrus). Naoružan jedino svojim zabludama da su sve njegove moći i sposobnosti stvarne, i uz pomoć dva neočekivana saputnika – olinjale i napuštene kućne mačke Mitens (glas: Suzi Esman) i hrčka opsednutog televizijom Rina (glas: Mark Volton) – Bolt otkriva da mu nisu potrebne super-moći da bi bio heroj. U režiji veterana Dizni produkcije, Krisa Vilijemsa i Bajarona Hauarda, Bolt je urnebesna animirana komedija ispunjena akcijom i zabavom u 3D digitalnoj tehnici.

    [TUBE]s2-zHK4O-MQ[/TUBE]

    icemaher2014-03-27 23:13:45

{{message}}

{{item.title}}