Pogledaj trailer!

Film

misterij, srhljivka (2021)

Crna svadba

Ocena uporabnika
Odlično!
8,3
Crna svadba

Naslov:

Crna svadba

Leto:

2021

Zvrst:

misterij, srhljivka

Režija:

Nemanja Cipranic

Scenarij:

Aleksandar Radivojevic
, Nemanja Cipranic
, Strahinja Madzarevic


Glavne vloge:


Predrag Bjelac
  >  Otac Ilarion
Uliks Fehmiu
  >  Petar Ciric
Nikola Kojo
  >  Bane Tomic
Toni Mihajlovski
  >  Monah Tihon
Nebojsa Milovanovic
  >  Igor Blagojevic
Monika Romic
  >  Inspektorka Krivosija
Slavko Stimac
  >  Mitar Stojic
Goran Sultanovic
  >  Marko Stosic
Jelena Stupljanin
  >  Danijela Blagojevic
Anastasija Djurovic
  >  Ida
Jelena Djokic
  >  Natasa Jankovic
Borka Tomovic
  >  Vesna Djuric
Igor Bencina
  >  Otac Branislav
Sanja Popovic
  >  Milica
Filip Djuric
  >  Milovan 'Mica' Djuric
Jadran Malkovich
  >  Vladimir Marinkovic
Strahinja Blazic
  >  Mladi Marko Stosic
Ivan Zablacanski
  >  Miladinovic

Povzetek:


Radnja serije počinje u malom mestu u istočnoj Srbiji gde Mitar, inače miran i blag čovek, iznenada i na brutalan način ubija dvanaestoro svojih komšija. Pokušavajući da rasvetle motive zločina, Petar, pripadnik bezbednosne agencije i inspektori Tomić i Blagojević pozivaju Natašu, renomiranog psihologa, da kao sudski veštak utvrdi da li je Mitar psihički oboleo ili se iza zločina krije neki drugi motiv. Na put razotkrivanju misterije iza ovog zločina staju mnogi ljudski, ali neljudski faktori koji će uzdrmati sve okupljene oko brutalnih ubistava. Da li je u pitanju bolest, magija ili religija? Šta se krije iza priče koja nosi naziv po starom vlaškom obredu?
 • Poglejte podobne vsebine
 • Komentarji (4)

  Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • 25.11.2021. 10:59
   Nisam ljubitelj domaćih serija jer bukvalno u svakoj moraju nešto da zeznu ! Što se tiče ove serije nije loša čak šta više za naše uslove je dobra međutim kao i u svakoj drugoj neke stvari nisu urađene kako treba,prvo mislim da je trebalo barem još jedno dvije epizode uraditi jer su pojedine teme zbrzane,drugo glumci u pojedinim scenama bukvalno recitiraju naučeni text i te scene izgledaju previše vještački,uloga Koje i policijskog grubijana tj. sirovine je malo pretjerana a sve to da bi se dobio efekat ,,dobrog i lošeg policajaca" mislim ono ne trebamo baš sve kopirati iz Holivuda i na kraju zadnja epizoda je glupo završena ostavljajući prostor za sledeću sezonu što kod nas po običaju znači da će nastavak biti bez veze !Sve u svemu vrijedi pogledati i nadati se da će druga sezona pokriti neke praznine iz prve !
  • marko99119
   eXtreme member
   22.11.2021. 23:57
   Ma jako puno dobrih serija u zadnjih par godina krenuvsi od Ubice moga oca,Državnog službenika,Dug Moru malo sporija radnja,al svakako može proć,Tajkun,Besa sada ide druga sezona,Kalkanski krugovi isto zanimljiva serija,kao i Pevačica meni je ok serija,12 reči,Beležnica Profesora Miškovića,Jedini izlaz,Kosti..vjerojatno sam još nešto izostavio sila su što se filmova i serija tiče svaka čast..
  • AcaNDr
   The Legend Of
   22.11.2021. 22:37
   Serija je brutalna. Svaka epizoda drži pažnju i čim završi, odmah se sa nestrpljenjem čeka sledeća. Vlasi, vlaška magija, egorcizam, nešto što i nije za ove prostore, ali je da je kvalitetna, počevši od glume, tehničkih stvari... ma sve baš štima. Retko dobra serija sa ovih prostora i nepredvidiva. Ima serija i filmova gde jedan lik drži sve na visokom nivou, ali ovde je većina glumaca na visokom nivou i svako odiše na svoj perfektan način. Tačno ne znam koga bih izdvojio da je super odglumio, kad je svako na svoj način savršen. Uliks toliko jednostavan, ni glas da podigne, a drži sve pod konac, Kojo, klasična beogradska bitanga, ne je*e živu silu... Da ne nabrajam za svakoga, jer je svako poseban na svoj način.

   10/10