El ParaisoPogledaj trailer!

Film

drama (2023)

El Paraiso

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena uporabnika
-
7,1
El Paraiso

Leto:

2023

Zvrst:

drama

Trajanje:

106 min

Režija:

Enrico Maria Artale

Scenarij:

Enrico Maria Artale


Glavne vloge:


Margarita Rosa de Francisco
  >  la Madre
Edoardo Pesce
  >  Julio Cesar
Maria del Rosario
  >  Ines
Gabriel Montesi
  >  Lucio

Povzetek:


Julio ima 40 godina i još uvijek živi s majkom. Majka mu je kao mlada trudna cura bila prisiljena napustiti rodnu Kolumbiju, a danas je neovisna i temperamentna žena s kojom Julio ima kompliciran odnos – pun ljubavi, no istovremeno zagušujuć i opresivan. Jako su povezani, pa čak i rade zajedno kao krijumčari droge za lokalnog dilera. Kada im u život uđe mlada Kolumbijka s kojom moraju organizirati sljedeći prijenos droge, njihova će se svakodnevnica ozbiljno uzdrmati.

Obdelal/la:

IgaBiva
  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji
  • Augure

    Augure (2023)

    drama

    Nakon godina provedenih u Belgiji, mladi Kongoanac vraća se u svoje rodno mesto Kinšasu kako bi se suočio s zamršenostima svoje porodice i kulture.
  • Domakinstvo za Pocetnici

    Domakinstvo za Pocetnici (2023)

    drama, komedija

    Priča koja istražuje univerzalne istine o obitelji, kako one u koje smo rođeni, tako i one koje sami stvorimo. Dita nikada nije htjela biti majka, ali okolnosti je prisile da odgaja dvije kćeri svoje...
  • Holly

    Holly (2023)

    drama

    Holly je obična petnaestogodišnjakinja. Ona nema mnogo prijatelja, a nije baš najpopularnija u svom razredu. Samo njena sestra i Bart, autistični dečak, povremeno izmame osmeh na Holinom licu. Njene...
  • Árni

    Árni (2023)

    A lonely journeyman working with a traveling circus who attempts to tame a python in the hopes that it will bring him closer to the family running the show.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}