Furry Vengeance

Film

družinski, komedija (2010)

Furry Vengeance

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena uporabnika
-
3,88%
Furry Vengeance

Naslov:

Kosmato maščevanje

Leto:

2010

Zvrst:

družinski, komedija

Trajanje:

92 min

Režija:

Roger Kumble

Scenarij:

Josh Gilbert
, Michael Carnes


Glavne vloge:


Brooke Shields
  >  Tammy Sanders
Brendan Fraser
  >  Dan Sanders
Gerry Bednob
  >  Mr. Gupta
Alice Drummond
  >  Mrs. Martin
Toby Huss
  >  Wilson
Ken Jeong
  >  Neal Lyman
Billy Bush
  >  Drill Sergeant
Patrice O'Neal
  >  Gus
Jim Norton
  >  Hank
Samantha Bee
  >  Principal Baker
Skyler Samuels
  >  Amber
Angela Kinsey
  >  Felder
Ricky Garcia
  >  Frank
Matt Prokop
  >  Tyler Sanders
Eugene Cordero
  >  Cheese

Povzetek:


... da bi nadziral gradnjo velikanskega projekta, neki iznajdljivi rakun zbere prijatelje iz prerije, da bi se mu zoperstavili in preprečili gradnjo. Boj med človekom in živaljo se razvname, nesrečni poslovnež pa kmalu ugotovi, da je bolje, če nekatere naravne dejavnike pustimo nedotaknjene.

V neznansko zabavni družinski komediji nastopi Brendan Fraser ("Mumija") kot nepremičninski posrednik Dan Sanders, čigar zadnji gradbeni projekt ogroža domove gozdnih živalic. Slednje si ne želijo vdora ljudi in pripravijo maščevalni načrt: spokojno novogradnjo spremenijo v bojišče epskih razsežnosti. Pod vodstvom iznajdljivega rakuna se skupina živali izkaže za trši oreh, kakor je naš junak pričakoval. Gre za boj moža proti naravi – in frčala bo dlaka!
Igrano komedijo popestrijo računalniški posebni učinki; igrajo tudi Brooke Shields, Matt Prokop ("High School Musical 3") in Ken Jeong ("Prekrokana noč", "Pinapple Express").
  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji (2)
  • Dudley Do-Right

    Dudley Do-Right (1999)

    družinski, komedija, romantični

    V komediji spremljamo Dudleyja Do-Righta, naivnega in nerodnega mladega policista, ki živi v kanadskem višavju in je na smrt zaljubljen v hčerko svojega šefa Nell Fenwick. Dudleyjevo mirno življenje...
  • Marmaduke

    Marmaduke (2010)

    družinski, komedija

    Marmaduke, najbolj prisrčna velika doga, se iz stripa (v več kot 600 časnikih 20 držav po svetu) seli na filmska platna. Velikanski pes končno najde način in kraj, kjer ni nič narobe, če izstopaš. Na...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • bagzi94
    Translator
    19.05.2010. 14:10
    Trailer deluje zanimljivo,mislim da ce film ispuniti ocekivanja...
    Pogledao bi ga,ali cekam bolji snimak...
  • luka0037
    The Legend Of
    12.04.2010. 03:55


    Kada se u porodičnoj komediji "Furry Vengeance" ambiciozni Den preseli u divljinu da bi nadgledao izgradnju novog naselja, životinje iz te oblasti se udružuju i započinju rat da bi sačuvale svoju životnu sredinu. U glavnim ulogama Brendan Frejzer i Bruk Šilds.

    Film "Furry Vengeance" (Krznena osveta) govori o ambicioznom graditelju Denu Sendersu (Brendan Frejzer iz serijala „Mumija" i filmova „Đorđe iz Džungle", „Put u središte zemlje") koji sanja da postane bogataš.

    Den se sa suprugom Temi (Bruk Šilds iz filma „Plava laguna" i serije „Nepredvidiva Suzan") i sinom Tajlerom (Met Prokop iz „Srednjoškolskog mjuzikla 3") seli iz Čikaga u ruralni kraj Oregona da bi nadgledao veliki projekat izgradnje kuća na do tada neiskorišćenom zemljištu, u divljini.

    Iako gradnja na ovom mestu isprva deluje kao fantastična prilika za zaradu, Den je prevideo činjenicu da iako na ovom mestu nema ljudi, ono nije potpuno pusto.


    Naime, tu žive brojne životinje koje neće baš tako lako prepustiti ljudima svoju životnu sredinu.

    [TUBE]o7fTpBOI1xo[/TUBE]



    Predvođene snalažljivim i lukavim rakunom, šumske životinje se udružuju kako bi sprečile nastavak radova na gradilištu.

    Bitka između jednog čoveka i četvoronožaca se posle toga sve više zahuktava, a mesto na kojem bi trebalo da bude novo luksuzno naselje se pretvara u bojište epskih razmera.


    U borbi čoveka i prirode, Den će shvatiti da je neka prirodna staništa ipak bolje izbegavati...

    U ovoj komediji reditelja Rodžera Kambla igraju još i Dik van Dajk (film „Meri Popins" i serija „Dijagnoza: Ubistvo"), Andžela Kinzi (iz američke serije "Office") i komičar Rob Rigl (epizodna uloga policajca u „Mamurluku u Vegasu").

    Film "Furry Vengeance" će se u bioskopima u SAD prikazivati od 30. aprila.

{{message}}

{{item.title}}