Film

akcija (2005)

Im Auftrag des Vatikans

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena uporabnika
-
4,3
Im Auftrag des Vatikans

Leto:

2005

Zvrst:

akcija

Trajanje:

104 min

Režija:

Diethard Küster

Scenarij:

Dieter Tarnowski
, Gunar Hochheiden


Glavne vloge:


Ken Bones
  >  Saratoga
Annett Culp
  >  Officer Müller (as Annett Mohamed)
Amerjit Deu
  >  Chander
Simon Dutton
  >  Matthias
Mario Irrek
  >  Jurek
Waldemar Kobus
  >  Blinder
Oliver Marlo
  >  Begleitung des Blinden
Steve Nicolson
  >  Leiter
Arnold Vosloo
  >  Lennart
Bettina Lamprecht
  >  Sandra
Mathis Landwehr
  >  Lasko
Jef Bayonne
  >  Ben
Joey Stetz
  >  Joey
Michelle MacErlean
  >  Zandi
Stephan Bieker
  >  Gladius

Povzetek:


Možete izabrati miran život, povući se iz očiju javnosti, no ponekad je teško ostaviti prošlost, pokazuje nam izvrsni akcijski triler 'Lasko' o naslovnom junaku kojeg za svoje poslove unajmi sam Vatikan.

Poslije traumatičnih događaja u misiji na Kosovu, Lasko (Mathis Landwehr) napušta svoju vojničku službu u postrojbama KFOR-a te se povlači u samostan. Međutim, život koji je izabrao bit će miran tek za kratko, jer ga već dulje promatra Matthias (Simon Dutton), agent tajnoga kršćanskog reda, koji ga želi iskoristiti zbog Laskovih sportskih sposobnosti i etničkog integriteta. Matthiasov je zadatak štititi hodočasnike u Lurd, a nitko ni ne sluti kako beskrupulozni gangsteri planiraju izvesti spektakularnu pljačku smrtonosnog virusa te iskoristiti hodočasnički pohod za svoj bijeg.

Uzbudljivi akcijski film visokog tempa, 'Lasko' je naslov koji je producirao slavni producent Hermann Joha, poznat po cijelom nizu hvaljenih filmova i serija, a režirao Diethard Küster. Spajajući teme vatikanske crkve i tajnovitosti kršćanskih redova s bogatim akcijskim scenama punima vojnih vještina, autori su uspjeli snimiti film koji predstavlja sasvim novog akcijskog junaka, onog koji radi uime Vatikana. Glavnu ulogu igra mladi Mathis Landwehr, izvrstan poznavatelj borilačkih vještina, dok je u ekipi svakako najuglednije ime Arnolda Voslooa, koji je nastupao u filmovima kao što su 'Mumija', 'Hard Target', 'Darkman II', 'Darkman III' i četvrtoj sezoni serije '24'.
  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji
  • Death Train

    Death Train (1993)

    akcija, srhljivka

    Bivši ruski general Konstantin Benin ukrade dve jedrski bombi, s katerimi namerava izsiljevati vplivne svetovne politike. Bombi se nahajata na tovornem vlaku, ki ga Benin upravlja s pomočjo...
  • Shark Killer

    Shark Killer (2015)

    akcija, srhljivka

    Ace Hunter dobije zadatak da ubije morskog psa koji je progutao dijamant tokom jedne transakcije koju je obavljala mafija. Ali to neće biti tako jednostavno...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}