O-jik geu-dae-man

Film

drama, romantični (2011)

O-jik geu-dae-man

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena uporabnika
-
7,8
O-jik geu-dae-man

Leto:

2011

Zvrst:

drama, romantični

Trajanje:

108 min

Režija:

Il-gon Song

Scenarij:

Il-gon Song
, Hong-jin No
, Yoo Yeong-ah


Glavne vloge:


Oh Kwang-rok
  >  Park Chang-soo
Cheol-min Park
  >  Bang
Kang Shin-il
  >  Choi
So Ji-seob
  >  Cheol-min
Jo Sung-ha
  >  Section Chief Choi (as Seong-ha Jo)
Jin Goo
  >  Craft Shop Manager
Han Hyo-joo
  >  Jeong-hwa
Seung-bae Wi
  >  Martial Arts Champion

Povzetek:


U korejskoj kinematografiji takođe ima mesta i za melodrame. Bivši bokser Čol-min živi povučeno i radi nekoliko poslova, da bi sastavio kraj s krajem. Zatvorio je srce za svet, ali iznenada se u njegovom životu pojavi devojka, koja iz korena menja njegovu sudbinu. Jung-hva polako, ali sigurno gubi vid, ali nije klonula duhom. Sudbine im se prepliću i otkriva njihova prošlost, dok se veza razvija.

Obdelal/la:

LjubicaSP
  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji (2)
  • Keunalui bonwigi

    Keunalui bonwigi (2016)

    komedija, romantični

    A womanizer and a cute woman (in a 10 year relationship going nowhere) on business trip are seated next to each other on a full train from Seoul to Busan. They start talking when she accepts she...
  • Keulraesik

    Keulraesik (2003)

    drama, romantični

    A college student finds a diary detailing a long-ago love triangle involving her mother, her future father, and his best friend.
  • Yeobaeudeul

    Yeobaeudeul (2009)

    drama

    When six famous Korean actresses gather for a Vogue photo shoot, egos collide as stars, who are used to being the center of attention must now share the limelight. Director Je-yong Lee dissects the...
  • Eorin shinbu

    Eorin shinbu (2004)

    drama, komedija, romantični

    A teenage girl tries to continue her normal social and school life, after her grandfather forces her into an arranged marriage with a man in his twenties.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    21.12.2022. 11:35
    Životom i svojim nekadašnjim karakterom utučeni bokser i slepa, lirski lepa devojka puna vedrine i osmeha, igrom slučaja počnu deliti jedva kabinu u kojoj ovaj magarac radi na podizanju-spuštanju rampe kakvog valjda parkinga. I šta se onda desi? Naravno uspešni i voljeni korejski hibrid romantične komedije i melodrame. Znadem, neko će reći - to i nije išta novo, ponajmanje tamo. Istina, ali ovde ćemo videti i pošalice o smrdljivim nogama našeg blentavog junaka, potom brutalan pokušaj silovanja kao i jednu podjednako brutalnu borbu u ringu gde pršti krvi junaka taman koliko i suza gledatelja ovog filma. Dakle i nije nužno tipična melodrama. 

    Dopao mi se, na prvom mestu zbog Han Hyo-joo, prosto nije humano živeti sa svešću da tamo negde živi kakvo toliko umiljato, šarmantno i harizmatično stvorenjce. Mimo nje, taj prvi čin upoznavanja ove dve lude mi je bio presladak, dok film najviše puca na treći čin i svu silinu emocija kojima nas zdušno bombarduje, što mi je bilo efektno taman u meri kakva se da očekivati od korejskih melodrama. 

    Definitivno za ljubitelje ljubavnih filmova. 


    오직 그대만 always/only you | So ji sub, Korean movies online, Han hyo joo

  • NikolaJe
    Master translator
    07.04.2017. 00:42
    Lična ocena 10+ Prelep film, mnogo mi se svideo! Jedan od najboljih romantičnih filmova koje sam gledao. Ne znam da li uopšte može, ali ako može bolje od ovoga, ni ne treba mi. Drži pažnju celo vreme i definitivno planiram opet da ga odgledam. Titl ima 500 skidanja pa sam se razočarao, ali onda sam naišao na jedan sajt za online gledanje i tamo ima 65.000 pregleda i oko 100 komentara, svi su pozitivni. Spojler >> Nisam mogao da verujem kad se ispostavilo koliko su njihove prošlosti povezane. Takve slučajnosti su izgleda česte u korejskim filmovima. Kako ga pred kraj filma nije prepoznala... Uf! Plašio sam se da će me kraj razočarati, ali srećom nije. :D

{{message}}

{{item.title}}