SalmonberriesPogledaj trailer!

Film

drama (1991)

Salmonberries

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena uporabnika
-
6,171%
Salmonberries

Leto:

1991

Zvrst:

drama

Trajanje:

95 min

Režija:

Percy Adlon

Scenarij:

Percy Adlon
, Felix O. Adlon


Glavne vloge:


Gary Albers
  >  Tight Rope Walker
George Barril
  >  Bingo Attendant
Chuck Connors
  >  Bingo Chuck
Chuck Connors
  >  Bingo Chuck
Alvira H. Downey
  >  Izzy
Angayuqaq Oscar Kawagley
  >  Butch (as Oscar Kawagley)
k.d. lang
  >  Kotzebue
Jane Lind
  >  Noayak
Christel Merian
  >  Albert's Wife
Eugene Omiak
  >  Ovy
Wolfgang Steinberg
  >  Albert
Wayne Waterman
  >  Ronnie
Rosel Zech
  >  Roswitha

Povzetek:


Katzebu je mlada Eskimka bez pravog identiteta. Kao beba pronađena je ostavljena u kutiji, a sada se kao odrasla izdaje za muškarca i radi u naftovodu na Aljasci. U potrazi za informacijom koja bi joj otkrila nešto o roditeljima i njenom podrijetlu odlazi u gradsku knjižnicu gdje radi sredovječna njemačka emigrantica Roswitha (Rosel Zech). Iako joj se Roswitha svidi, Katzebu se ne snalazi najbolje u uspostavljanju kontakata te je Roswitha isprva ne prihvaća. No, postupno se između njih razviju neočekivano prijateljstvo i bliskost...
  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji (2)
  • Breakfast with Scot

    Breakfast with Scot (2007)

    drama, komedija, romantični, glasbeni, športni

    Eric (Tom Cavanagh) živi za hokej. Svojo kariero kot igralec uspešno nadaljuje kot športni komentator na televiziji. Njegovo življenje je popolno. Ko pa Ericov fant Sam (Ben Shenkman) pove, da bosta...
  • Rosalie Goes Shopping

    Rosalie Goes Shopping (1989)

    komedija

    Rosalie Greenspace (Marianne Sagebrecht) Njemica je ali živi sa svojom velikom obitelji, mužem i osmero djece, u ruralnom dijelu Arkansasa. Dok njen muž pilot ]Liebling^ Ray (Brad Davis) oprašuje...
  • Out of Rosenheim

    Out of Rosenheim (1987)

    drama, komedija

    Jasmin (Marianne Saegerbrecht) njemačka je domaćica na godišnjem odmoru koji provodi sa svojim suprugom putujući kroz Ameriku. Nakon što se putem posvađaju, Jasmin napušta muža usred pustinje, a...
  • Exchange and Mart

    Exchange and Mart (2014)

    drama, kratki film

    Na Škotskem je v tradicionalnih dekliških internatih veliko nenavadnih obredov. Odmaknjenost od fantovskega sveta je dekleta sčasoma obsedla z mislijo o prvi spolni izkušnji. Njihovo hrepenenje po...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • mita53
    Translator Legend
    09.09.2021. 00:12
    k.d.lang

    Katrin Dan Lang (rođena 2. novembra 1961.), poznata po svom stilizovanom umetničkom imenu k.d. lang, je kanadska pop i kantri pevačica i povremeno glumica. lang je za svoje muzičke nastupe osvojila nagrade Juno i Gremi. Među hitovima su pesme "Constant Craving" i "Miss Chatelaine".
    Mecosopran,  lang je doprinela pesmama u muzičkim zapisima filmova i sarađivala je sa muzičarima kao što su Roj Orbison, Toni Benet, Elton Džons,  Kilers, En Marej, En Vilson i Džejn Siberi. Nastupila je na ceremoniji zatvaranja Zimskih olimpijskih igara 1988. u Kalgariju u Alberti i na svečanom otvaranju Zimskih olimpijskih igara 2010. u Vankuveru, Britanska Kolumbija, gde je izvela "Aleluja" Leonarda Koena.
    lang je takođe bila aktivistkinja za prava životinja, gej prava i tibetanski aktivista za ljudska prava. Ona je tantrička praktičarka stare škole tibetanskog budizma. 

    Rane godine

    lang je rođena u Edmontonu u Alberti, kćerka Odri Bejbi i Adama Frederika Langa.  Ona je engleskog, irskog, škotskog, nemačkog, rusko-jevrejskog, islandskog i sijukskog porekla. Kada je lang imala devet meseci, njena porodica se preselila u Konsort, Alberta, gde je odrasla sa dve sestre i jednim bratom u kanadskoj preriji. Njen otac, vlasnik apoteke, napustio je porodicu kada je imala dvanaest godina. 
    Posle srednje škole, lang je pohađala Red Dir Koledž, gde je postala fascinirana životom i muzikom Petsi Klejn i odlučila da nastavi karijeru kao profesionalna pevačica.  Preselila se u Edmonton nakon što je diplomirala 1982. godine i 1983. osnovala tribujt bend Petsi Klejn pod nazivom Rikejln. Ona i Riklejn snimili su svoj debitantski singl, "Dens promenada petkom", u Sandaun Rekordersu Vlasnik etikete Lari Vanagas postao je njen lični menadžer. U prvom bendu nastupili su Stju Mekdugal na klavijaturama, Dejv Bjarnson na bubnjevima, Gari Koligar na gitari i basista Ferli Skot.
    Riklejns je redovno svirao u Edmontonovom popularnom kafiću Sajdtrek, lokalnom mestu koje je predstavljalo bendove uživo šest večeri nedeljno. Godine 1983. Lang je predstavila umetničko delo performansa, sedmočasovno rekonstruisanje transplantacije veštačkog srca za Bernija Klerka, penzionisanog američkog zubara. Pravo zapadnjačko iskustvo objavljeno je 1984. godine i dobilo je snažne kritike i dovelo do nacionalne pažnje u Kanadi. U avgustu 1984., lang je bila jedna od trojice kanadskih umetnika koji su izabrani za nastup na Svetskom sajmu nauke u Sukubi u Japanu (zajedno sa drugim ugovorima za izvođenje i snimanje širom Japana). 
    Pevajući na kantri i vestern pozornicama u Kanadi, lang je počela da uspostavlja izgled i stil koji se naziva "kaubojski pank". U broju časopisa Roling Stoun od 20. juna 1985. nazvana je „kanadska kaubojka“. Kasnije će se prisetiti inspiracije za svoj definitivni izgled u intervjuu za Kanadijan Pres: "Nekad sam na odeću zašivala plastične kauboje i Indijance - samo sam se zabavljala s tim zbog budžetu. Tada sam bila švorc." Našla bih stvari u Velju Vilidžu ili naterala mamu da mi napravi suknju od zavesa koje je htela da izbaci. Volela sam da se igram sa odećom koliko i sa muzikom. 
    Lang je snimila nekoliko snimaka koji su dobili veoma pozitivne kritike i osvojila nagradu Juno 1985. za najperspektivniju pevačicu. Priznanje je primila noseći venčano odelo pozajmljeno od tadašnjeg muškog cimera. Dala je i brojna obećanja o tome šta će i šta neće raditi u budućnosti, čime je ispunila titulu „Najperspektivnije“. Osvojila je ukupno osam nagrada Juno.
    Godine 1986., lang je potpisala ugovor sa američkim producentom ploča u Nešvillu, Tenesi, i dobila priznanje kritike za svoj album 1987. Angel with Lariat koji je producirao Dejv Edmunds.

    Karijera 

    Lang je prvi put stekla međunarodno priznanje 1988. godine kada je nastupila kao "The Alberta rose" na završnoj ceremoniji Zimskih olimpijskih igara.  Kanadski ženski časopis Chatelaine 1988. izabrao je lang za svoju „ženu godine“.
    Langina karijera dobila je ogroman podsticaj kada ju je Roj Orbison izabrao da snimi duet "Crying", saradnja koja im je 1989. godine donela nagradu Gremi za najbolju kantri saradnju sa vokalom. Pesma je korišćena u filmu Džona Krajera Hiding out prikazanog 1987. Zbog uspeha pesme, lang je dobila nagradu za zabavljača godine Kanadskog kantri muzičkog udruženja. Lang je osvojila istu nagradu u naredne tri godine, pored dve nagrade za pevačicu godine 1988. i 1989. godine.
    1988. obeležena je objavljivanje albuma Shadowland, album torč kantrija koji je producirao Oven Bredli. Krajem 1988. godine, Shadowland je Kanadsko udruženje za muziku zemlje proglasilo za album godine. Te godine je takođe izvela "Turn me out" na završnim svečanostima Zimskih olimpijskih igara u Kalgariju u Alberti i pevala prateće vokale sa Dženifer Varns i Boni Rejt za hvaljeni Orbisonov televizijski specijal, Roj Orbison i prijatelji, crno bela noć.
    Godine 1990. lang je dodala pesmu "So in love" na tribjut album Kola Portera Red Hot + Blue u produkciji Red Hot Organization. 
    Godine 1998. doprinela je „Fado Hilario“ na kompilacijskom albumu Onda Sonora za pomoć protiv SIDE Onda Sonora: Red Hot + Lisabon u produkciji iste organizacije. 

    Nagrada Gremi i mainstream uspeh.

    Lang je za album Absolute Torch and Tvang iz 1989. osvojila nagradu Gremi za najbolju žensku kantri vokalnu predstavu. Singl "Full Moon Full of Love" proizašao iz tog albuma postao je skroman hit u Sjedinjenim Državama sredinom 1989. godine i hit broj 1 na RPM kantri listi u Kanadi. 1989. pevala je duet "Sin Citi" sa Dvajtom Džoakamom na njegovom albumu Just Lookin 'for a Hit.
    Album iz 1992. godine, Ingenue, skup pop pesama orijentisanih na odrasle koji su pokazali relativno mali uticaj u zemlji, sadržavao je njenu najpopularniju pesmu "Constant Craving". Ta pesma joj je donela višemilionsku prodaju i veliko priznanje kritičara. Autovala se kao lezbijka iste godine, nekoliko američkih kantri stanica zabranilo je emitovanje njene muzike, a ona se suočila sa zabranom ulaza na ceremoniju dodele Gremi nagrada 1993. gde je trebalo dobila nagradu Gremi za najbolju žensku pop vokalno izvođenje.  Između deset najboljih singlova bila je "Miss Chatelaine". Pesma inspirisana salsom bila je ironična; Časopis za žene, Chatelaine, svojevremeno je izabrao lang za svoju „ženu godine“, a spot pesme je prikazivao lang na pretjerano ženstven način, okružen jarkim pastelnim bojama i mnoštvom mehurića koji podsećaju na nastup u emisiji The Lavrence Velk Shov.
    Dobila je kredit za autorstvo pesme Rolling Stones iz 1997. godine "Anibodi Seen Mi Babi?", čiji refren zvuči slično kao "Constant Craving". Džeger i Ričards su tvrdili da nikada ranije nisu čuli pesmu, a kada su otkrili sličnost pre objavljivanja pesme, bili su zbunjeni pitanjem kako pesme mogu biti toliko slične. Džeger je otkrio da je njegova ćerka slušala pesmu "Constant Craving" na njenom stereo uređaju i shvatio da je pesmu čuo mnogo puta, ali samo sublimno. Njih dvoje su zajedno sa njenim koscenaristom Benom Minkom dali kredit Lang da izbegli moguće tužbe. Nakon toga, lang je rekla da je "potpuno počastvovana i polaskana" što je dobila kredit za pisanje pesama.

    Doprinela je mnogo muzici za film Gas Van Santa Even Covgirls Get the Blues, a uradila je i obradu pesme "Skilark" za filmsku adaptaciju Midnight in the Garden of Good and Evil 1997. godine. Izvela je "Surrender" za odjavnu špicu filma o Džemsu Bondu, Tomorrov Never Dies, prethodno je radila sa Bondovim kompozitorom Davidom Arnoldom na njegovom albumu Shaken and Stirred: The David Arnold James Bond Project.
    1996. godine postala je oficir Reda Kanade.

    1997. godine, Drag,  objavljen je album obrada pesama povećenih „dimu“ (posebno pušenju cigareta). Na naslovnoj strani albuma i na brošurama fotografije prikazuju lang u muškom odelu, misleći na dreg kao drugo moguće značenje reči „drag”. Pesme na Drag-u uključuju „Smoke Dreams“ iz 40-ih, „The Joker“ Steve Miller Band-a, „Smoke Rings“, temu iz kultnog filma Vallei of the Dolls i osam drugih pesama na temu dima.
    Godine 1998. uvrštena je u The ArKuives: Kanadsku LGBTK2+ arhivsku nacionalnu zbirku portreta. 
    1999. godine, lang je zauzela 33. mesto na VH-1 100 najboljih žena u rock & rollu, a ona je bila 26. na CMT-ovoj listi 40 najboljih žena u kantri muzici 2002. godine, jedna od osam žena koje su ušle na obe liste.
    Godine 2003. osvojila je svoju četvrtu nagradu Gremi, za najbolji tradicionalni pop vokalni album za saradnju sa Tonijem Bennettom na A Vonderful Vorld.

    2004. godine Stiven Holden iz Nju Jork Tajmsa napisao je: "Malo pevača vlada takvom savršenošću visine tona. Njen glas, istovremeno lep i bez ukrasa i omekšan velom dima, uvek udara u sredinu note i ostaje tamo. Ona se diskretno razmeće svojom tehnikom, izvlačeći note i zasenjujući ih od neprestanih krikova u mekše, vibrato krcato mrmljanje. Svoju posvećenost materijalu izbalansirala je humorom, projektujući svetlucavo veselje iza svega. "[17]
    Iste godine, lang je objavila Himns of the 49th Parallel, koji je sadržao obrade pesama poznatih kanadskih kantautora sa engleskog govornog područja: Brusa Kokburna, Leonarda Koena, Džoni Mičell, Rona Seksmita, Džejn Siberi i Nila Janga. Prema Kanadskom udruženju diskografske industrije (CRIA), u aprilu 2006. album je postao platinast u Kanadi prodavši se u preko 100.000 primeraka. U decembru 2007. album je dostigao dvostruko platinasti status u Australiji prodavši preko 140.000 primjeraka.
    Takođe 2004. godine otpevala je pesmu "Little Patch of Heaven" za Diznijev film Home on the Range.
    29. jula 2006., lang je izvela svoj hit "Constant Craving" na ceremoniji otvaranja Outgames -a održanoj u Montrealu, Kvekek, Kanada.
    2006. radila je sa pevačicom Madlen Peruk na obradi pesme Džoni Mičel, "River", za Perukin album Half the Perfect Vorld. Iste godine lang se pojavila na drugom albumu Neli MekKeji, Pretti Little Head, pevajući sa MekKejevom u pesmi "Ve Had it Right". Takođe, lang je otpevala verziju pesme "The Golden Slumbers" grupe Bitlsi za muzičku podlogu filma Happi Feet. Takođe je otpevala duet sa En Vilson na solo albumu pevačice Heart Hope & Glori obrađujući pesmu Lusinde Vilijams "Jackson".
    Godine 2007. udružila se sa jednim od svojih idola iz detinjstva, An Marej, na rimejku Aninog hita "A Love Song", koji je bio na Eninom albumu Anne Murrai Duets: Friends & Legends.
    5. februara 2008. objavila je album novog materijala pod naslovom Watershed. Bila je to njena prva kolekcija originalnog materijala od objavljivanja njenog albuma Invincible Summer iz 2000. godine. U članku u kojem se intervjuiše lang navodi se da „kada ne radi,  uglavnom je domaćin, živi tiho sa devojkom koju naziva„ mojom ženom “ - nisu legalno venčani - i njena dva psa. "
    11. novembra 2009. godine stupila je u životno partnerstvo sa Džejmi Prajs koju je upoznala 2003. Nakon što se 6. septembra 2011. godine rastali, lang je podnela zahtev za raskid partnerstva na Višem sudu okruga Los Anđeles u Los Anđelesu, Kalifornija, dana 30. decembra 2011. 
    Langina prva kompletna zbirka najvećih hitova objavljena je 2. februara 2010. godine Nonesuch sa oznakom Recoletion.
    2010. bila je u Nešvilu, radila je na novom albumu pod nazivom Sing it Loud. Album Nonesuch objavili su lang i Siss Boom Bang u proleće 2011. Bend je na leto 2011. putovao Severnom Amerikom. 
    2012. preselila se iz Los Anđelesa u Portland, Oregon. 
    Dana 21. aprila 2013. godine, u toku dodele nagrada Juno 2013, lang je formalno primljena u Kanadsku muzičku kuću slavnih. Značajna je po tome što je tokom svog govora o prihvatanju hvalila Kanađane i „neka vaše frik zastave lete“.  Takođe 2013. godine, Baletska kompanija Alberta postavila je Baletluju! postavljen na pesme langine muzike i inspirisan langom. Od baleta je kasnije napravljen film emitovan na CBC -u. 
    U 2016. godini lang je sarađivala sa Neko Case i Laura Veirs na projektu case album/lang/veirs.
    Učestvovala je na memorijalnoj proslavi Leonarda Koena „Tover Of Song“ u Kvebeku u novembru 2017. godine, izvodeći „Hallelujah“.
    U 2019. godini k.d. rekla da se smatra polu-penzionisanom i da možda neće pisati i snimati nove pesme ubuduće. "Trenutno ne osećam nikakvu posebnu potrebu da stvaram muziku. Muza mi izmiče. Potpuno sam mirna sa činjenicom da bih moglo biti gotovo." 
    Makeover, kolekcija klasičnih plesnih remiksa napravljenih od 1992. do 2000. godine, objavljena je 28. maja 2021. 

    Nastupi na filmu i televiziji

    k.d. lang je izvela "Hallelujah" Leonarda Koena na ceremoniji otvaranja Zimskih olimpijskih igara 2010. godine
    Lang je nekoliko puta nastupala u emisiji Super Dave Osborne Shov počevši od 1987.
    Godine 1988. k.d. lang i The Reclines pojavili su se na Austin Citi Limits.
    Lang je igrala glavnu ulogu u filmu drami Salmonberries iz 1991. godine, a takođe je igrala sa Evanom McGregorom i Ashlei Judd u Eie of the Beholder (1999). Pojavila se kao Dita Tommei u miniseriji 1997, The Last Don. Imala je neautorizovanu ulogu kao pevačica u salonu, izvodeći pesmu "Love for Sale", u izdanju The Black Dahlia 2006. godine. Takođe je gostovala u komedijama The Larri Sanders Shov, Dharma & Greg i poznatoj epizodi Ellen koja izlazi. Pojavila se na božićnom specijalu Pee Vee's Plaihouse -a, gde je izvela pesmu "Jingle Bell Rock". Takođe je gostovala u epizodi "Garbage" The Jim Henson Hour, a 2008. se pojavila u emisiji  Rove McManus Rove.

    Lang je nekoliko puta nastupila u emisiji Super Dave Osborne Shov počevši od 1987.
    Godine 1988. k.d. lang i The Reclines pojavili su se na Austin Citi Limits.
    Lang je nastupila sa BBC Koncertnim orkestrom za intimnu publiku u crkvi iz 18. veka LSO St Luke u Londonu 3. februara 2008. Prvi put emitovan u okviru BBC Four Sessions, koncert je objavljen kao DVD pod nazivom Live in London 2009.
    12. februara 2010. godine izvela je "Alelujah" Leonarda Koena na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Vancouveru, Britanska Kolumbija. Početkom maja 2010. godine, lang je zamenila u poslenji čas Susan Boile na australijskoj TV Logie Avards kako bi reprizirala njen nastup na Zimskim olimpijskim igrama "Hallelujah" Leonarda Koena, doživevši ovacije. 2010. godine pevala je "Iou're a Mean One, Mr. Grinch" sa Matthevom Morrisonom u božićnoj epizodi Glee, a predstavljena je na Glee: The Music, The Christmas Album. U februaru 2013, pojavila se u 8. sezoni CBS -ovog sitcoma, Hov I Met Iour Mother.
    2014. pojavila se u finalu 4. sezone Portlandije kao preterana svoja verzija.
    Lang je debitovala na Brodveju kao "Specijalna gostujuća zvezda" u Brodvejskoj emisiji After Midnight, zamenivši Fantaziju Barino, a nasledili su je Toni Brakton i Babiface. Nastupala je od 11. februara do 9. marta 2014. 

    Aktivizam

    Lang, koja se autovala kao lezbijka u članku iz juna 1992. u LGBT novinskom časopisu The Advocate, zalagala se za gej prava.
    Ona je godinama podržavala mnoge slučajeve, uključujući negu i istraživanje HIV/AIDS -a. Njen omot pesme Kola Portera "So in Love" (iz brodvejskog mjuzikla Kiss Me, Kate) pojavljuje se na kompilacionom albumu i videu Red Hot + Blue iz 1990. godine (posveta Kolu Porteru u korist istraživanja i pomoći AIDS -u). Njen album najvećih hitova iz 2010., Recollection, takođe sadrži ovu obradu pesme "So in Love". Lang je takođe snimila pesmu "Fado Hilario", pevajući na portugalskom, za album Red Hot AIDS 1999. godine Onda Sonora: Red Hot + Lisabon, tradicionalni fado iz Portugala.
    Ona je vegetarijanka. Njena kampanja „Meso smrdi“ devedesetih izazvala je mnogo kontroverzi, posebno u njenom rodnom gradu, usred industrije stočarstva u Alberti - zabranjeno joj je emitovanje na više od 30 radio stanica u Alberti. Natpis u Konsortu, Alberta, "Dom k.d. lang" spaljen je do temelja. Ministarka poljoprivrede Alberte tada je rekla da je "izuzetno žalosno što je odlučila da stane na stranu prava životinja. Postoji određeni osećaj izdaje - prilično smo dobro podržali k.d. u Alberti". Više od deset radio stanica u SAD -u širom Kanzasa, Oklahome, Misurija, Montane i Nebraske takođe je bojkotovalo emitovanje njenih ploča zbog kampanje „Meso smrdi“. 
    Lang se pojavila na naslovnoj strani izdanja Vaniti Fair-a u avgustu 1993. godine koju je snimila Herb Ritts. Na naslovnoj strani lang je prikazana u brijačkoj stolici, dok joj je manekenka Cindi Cravford brijala licem brijačem za koju će lang kasnije reći da je inspirisana francuskim filmom Le mari de la coiffeuse. Izdanje je sadržalo detaljan članak o Lang u kojem se napomenula da je mislila da će je kantri muzička industrija prognati kada se autuje kao lezbejka. Međutim, Našvil je to prihvatio, i njeni ploče su se nastavili prodavati.
    Kada se pojavila u oglasu za PETA-u, Nešvil je bio manje impresioniran, zbog odnosa između kantri muzike i stočarstva. 
    U aprilu 2008, lang je provela neko vreme u Melburnu, Australija, kao gost urednik časopisa The Age. To je bilo u vezi sa njenom podrškom pitanjima ljudskih prava na Tibetu. Dana 24. aprila 2008, pridružila se protibetanskim demonstrantima u Kanberi dok je štafeta sa bakljama  Letnjih olimpijskih igara u Pekingu prolazila kroz glavni grad Australije. 
    U 2011, Lang je primljena u K Hall of Fame Canada u znak priznanja za njen rad na daljoj ravnopravnosti za sve narode širom sveta. 
    Lang je razmišljala o autovanju u intervju za The Canadian Press 2016. godine, rekavši da je tada "osećala da je to najodgovornija stvar za društvo i mene". Takođe je primetila da se u godinama koje su sledile borila sa posledicama sa kojima se borila. „Veoma mi je teško razotkriti i dešifrovati“, rekla je. "Na neki način ne možete. Sve je to samo velika loptica voska o tome ko sam ja i kakva je bila moja uloga u popularnoj kulturi - i kakva je bila uloga pop kulture u meni." 
    Lang je član kanadske dobrotvorne organizacije Umetnici protiv rasizma.

  • Kneginja
    The Legend Of
    06.08.2013. 17:53




                               Salmonberries

                                                (1991)




                   

                                                                IMDb














    Režija: Percy Adlon
    Scenarij: Percy Adlon, Felix O. Adlon
    Žanr: Drama
    Jezik: Engleski
    Država: Njemačka
    Trajanje: 95 min







    Angayuqaq Oscar Kawagley    ...    Butch
    Rosel Zech    ...    Roswitha
    k.d. lang    ...    Kotzebue
    Eugene Omiak    ...    Ovy
    Wayne Waterman    ...    Ronnie
    Jane Lind    ...    Noayak
    Chuck Connors    ...    Bingo Chuck
    Alvira H. Downey    ...    Izzy
    Wolfgang Steinberg    ...    Albert
    Christel Merian    ...    Albert's Wife
    George Barril    ...    Bingo Attendant

    Gary Albers    ...    Tight Rope Walker













                     [TUBE]L636Yzd5Tpo[/TUBE]











    Katzebu je mlada Eskimka bez pravog identiteta. Kao beba pronađena je ostavljena u kutiji,
    a sada se kao odrasla izdaje za muškarca i radi u naftovodu na Aljasci.
    U potrazi za informacijom koja bi joj otkrila nešto o roditeljima i njenom podrijetlu
    odlazi u gradsku knjižnicu gdje radi sredovječna njemačka emigrantica Roswitha (Rosel Zech).
    Iako joj se Roswitha svidi, Katzebu se ne snalazi najbolje u uspostavljanju kontakata te je
    Roswitha isprva ne prihvaća.
    No, postupno se između njih razviju neočekivano prijateljstvo i bliskost.







    Prevod je uradio Khevenhiler

    TITL






    izvor.inter.okr.










{{message}}

{{item.title}}