SweetheartPogledaj trailer!
Ocena uporabnika
Odlično!
5,895%
Sweetheart

Naslov:

Sweetheart

Leto:

2019

Zvrst:

misterij, znanstveno-fantastični, srhljivka, pustolovski, grozljivka

Trajanje:

82 min

Režija:

J.D. Dillard

Scenarij:

Alex Theurer
, J.D. Dillard
, Alex Hyner


Glavne vloge:


Emory Cohen
  >  Lucas
Hanna Mangan Lawrence
  >  Mia
Kiersey Clemons
  >  Jenn
Benedict Samuel
  >  Brad
Andrew Crawford
  >  Creature

Povzetek:


Skupina prijateljev uživa ob vožnji z jadrnico. Kmalu jih zajame huda nevihta in doživijo brodolom. Preživijo samo trije kateri ostanejo ujeti, na prvi pogled, na samotnem in nenaseljenem otoku sredi oceana. Toda kmalu se začnejo dogajati čudne reči, namreč otok vsako noč oblega skrivnostno krvoločno nadnaravno bitje!

Obdelal/la:

CRAZY SRBIN
  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji (5)
  • Mary

    Mary (2019)

    misterij, grozljivka

    Družina želi začeti posel s čarterskimi ladjami, zato kupi ladjo, ki pa skriva grozno skrivnost. Te pridejo na plan na odprtem morju. Zlo preži tik pod gladino.
  • Strange But True

    Strange But True (2019)

    srhljivka

    Žena iznenadi porodicu svog (već pet godina) pokojnog momka govoreći im da je trudna s njim …
  • The Dead Center

    The Dead Center (2018)

    misterij, srhljivka, grozljivka

    Razum bolničkog psihijatra je gurnut do ruba kad uplašeni pacijent s amnezijom počinje da tvrdi da je umro i donio u sebi nešto strašno s druge strane …
  • 1BR

    1BR (2019)

    drama, srhljivka, grozljivka

    Svi znamo horor priče o stanovima: dosadne cimere, šupke iznajmljivače, oronule zgrade, među mnogim drugim scenarijima iz noćnih mora. Potraga za lepim mestom za život na poželjnoj lokaciji s...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    30.05.2021. 16:44
    Tja, ovde je meni lično bio jedan od onih slučajeva kada autor ne želi/ne zna da se odluči za konkretan pravac kojim će broditi filmom, pa na kraju ne ispuni želju bezmalo ikome.

    Krene kao survival avantura, nasukanost na pusto ostrvo i sav taj džez, mada se suviše lako ovde snalazi za hranu i piće, nema pravog duha te borbe za resurse, prebacuje se na horor o čudovištu koje teroriše preživelu osobicu, avaj bez strave, pre priča o kakvom fantazijskom biću, avaj bez pozadinske priče, onda naglo imamo akcijsko finale a la Predator, prsa u prsa...

    Dakle, više bi mi godilo da je ovo konkretniji, jasnije vođen film, ovakva rešenja "od svega po (suviše) malo", mi nisu bliska za ovako šta. Svejedno mi je držao pažnju, jedva 70ak minuta traje, nije katastrofalan.
  • donvuk
    Translator
    26.10.2019. 10:45
    Hvala na prevodu.

    Ne znam zašto ljudi imaju pozitivna mišljenja o ovom filmu. Toliko mi se nije svidio da jednostavno moram komentarisati film. Dugo nisam pogledao ovako loše urađen "horor". Scenarij kao da je dijete pisalo. Glumica je totalni promašaj. Neću spojlovati, vidjećete o čemu se radi. Možda bi neka druga glumica izvukla film, ovako mu je vrijednost 0/10. Ali opet, svako ima svoj ukus i možda će vama biti dobar, pa pogledajte.
  • Freak37
    eXtreme member
    20.10.2019. 00:32
    Film koji ce svako brzo zaboraviti !

{{message}}

{{item.title}}