Would You RatherPogledaj trailer!

Film

grozljivka (2012)

Would You Rather

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena uporabnika
-
5,857%
Would You Rather

Naslov:

Would You Rather

Leto:

2012

Zvrst:

grozljivka

Trajanje:

93 min

Režija:

David Guy Levy

Scenarij:

Steffen Schlachtenhaufen


Glavne vloge:


Jeffrey Combs
  >  Shepard Lambrick
John Heard
  >  Conway
Larry Cedar
  >  Driver
Jonny Coyne
  >  Bevans
Lawrence Gilliard Jr.
  >  Dr. Barden
Charlie Hofheimer
  >  Travis
Brittany Snow
  >  Iris
June Squibb
  >  Linda
Robb Wells
  >  Peter
Eddie Steeples
  >  Cal
Ptolemy Slocum
  >  Shift Manager
Robin Lord Taylor
  >  Julian
Enver Gjokaj
  >  Lucas
Sasha Grey
  >  Amy
Logan Miller
  >  Raleigh

Povzetek:


A young woman, desperate to help her sickly brother, accepts a dinner invitation to what seems to be easy money. As soon as she arrives to dinner, she realizes that playing the "game" is deadly for its losers. She and several others spend the night being terriorized in a game of would you rather.
  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji (3)
  • The Tortured

    The Tortured (2010)

    srhljivka, grozljivka

    Popoln zakon Craiga in Elise Landry se sesuje v prah, ko njunega mladega sina ugrabijo in ubijejo. Morilcu jo na sodišču s poravnavo uspe odnesti z blago kaznijo. Skrušena in nad manipulacijo pravice...
  • Circle

    Circle (2015)

    drama, misterij, znanstveno-fantastični, srhljivka, grozljivka

    U filmu Circle pratimo 50 ljudi, međusobnih stranaca koji se poredani u krug probude u velikoj tamnoj prostoriji, bez sjećanja kako su tu završili. Čim se probude shvate da se ne mogu pomaknuti...
  • The Killing Room

    The Killing Room (2009)

    misterij, srhljivka

    Four individuals sign up for a psychological research study only to discover that they are now subjects of a brutal, classified government program.
  • Kill Theory

    Kill Theory (2009)

    srhljivka, grozljivka

    Grupa studenata dolazi u zabačenu vikendicu da bi proslavili svoju nadolazeću diplomu. Zabava ne potraje dugo, jer ih sadistički psihopata natera da zaigraju u njegovoj smrtonosnoj igri. Pravila su...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    19.11.2023. 11:09
    Pa jeste i da bi pomogla bolesnom bratu, da bi vratila dugove, tuzno oko prodice, odbijaju je za posao, posecuje doktora svog brata i tu dobija ponudu od jedne osobe `dobrotvora` koja je pomogla i doktoru, da dodje na veceru s tim da je doticna osoba dala ponudu da bi njeni problemi mogli biti reseni. Dakle tek nakndadno pristaje na igru ( a pre toga na veceri vec imaju iskusenja za novac) ,

    Ovde nisu uspeli da izgrade ka..... i ne znaju se motivi, samo kod nekih,  hajde nesto moze da se nasluti, nekome bi bilo fino da sazna, ali u sustini i ne mora, to zavisi po mom misljenju od postavke.  Dve osobe mi nesto i ne doprinose radnji, isto moze da interpretira na razlicite nacine.
     
    Igre pa hajde da kazem osim jednog tipa oruzja,vidjali smo svasta po filmovima, ovde su standardne, za nekoliko stvari moze da se kaze da su pod znakom pitanja, bacaju senku, tacno bi se dalo objasniti ali samo pomocu nagovestaja. 

    Gluma i dijalozi, nacini ponasanja od sjaja pa vise kod nekih vuce ka ocaju. Do odredjenog trenutka mi je napet , nakon toga ne. Misljenja sam  da spada u jedan podzanr horora.

    Klasika iz egz.......u ni......, mogucnost izbora standardno , ocajni ljudi i bogati, u nekim situacijama histericni, sadista,  zatim pokusaj ( u nekim drugim filmovima je bila tranzicija i videli smo epiloge, uspehe i neuspehe , pirove pobede, itd) , opstanak uzima danak, predviljivost obrta ( bas kraj jednog drugog meni finog filma, tu je bas efektnije odradjenoi), a i sam kraj bas sam to i ocekivao ( uvek se tako ostavlja da kod g......)

    U sustini nije mi se svideo film, moralo je na mnogim mestima bolje da se uradi ( sa spoiler-ima, moze fino da se analizira, i tacno da se navede sta valja, a sta ne) 

    Mozda bih naveo film koji je tada ostavio jak utisak, davno je to bilo, ali jedan od njih je i 13 Tzameti (2005) , ima i rimejk 13 (2010) , ima i drugih filmova ali prva asocijacija je na dati.
    AlexDeLarge2023-11-19 11:23:04
  • contritum
    Translator
    18.11.2023. 00:14
    Bolesno dobar film, malo deluje kao niskobudžetni ali je skroz dobro uradjen..
  • Gajtana
    Junior moderator
    19.07.2013. 13:00
     
     
     
     
    Žanr: Horror, Triler
    Godina: 2012
    Država: SAD
    Trajanje: 93 minute
    Uloge: Brittany Snow, Jeffrey Combs, Jonny Coyne
    IMDb
     
     
     
     
    Radnja filma:
    U nameri da pomogne bolesnom bratu, devojka pristaje da ušestvuje u društvenoj igri "Da li bi radije...", ovaj put smrtonosnoj, koju organizuje sadistički aristokrata.
    "Would you rather" društvena igra u kojoj se u društvu postavljaju pitanja tipa "Da li bi radije..."  gde upitani bira između dve ponuđene opcije koje su podjednako dobre ili loše. Npr. "Da li bi radije imao seks sa devojkom svog najboljeg prijatelja ili najboljom prijateljicom svoje devojke?" od čega upitani mora da izabere samo jednu opciju.
    Obično se posle par krugova završi u žučnoj raspravi i otkriju se dobro skrivane tajne o učesnicima.
    Probajte i sami samo ne toliko ekstremno...
     
     
     
     
    Trailer:
    [TUBE]nSR2F_PS1AY[/TUBE]
     
     
     

    Prijevod napravio kolega: damir-- (hvala Clap)
    PRIJEVOD
     
     
     
     
    Gajtana2013-07-19 13:07:51

{{message}}

{{item.title}}