Yaga. Koshmar tyomnogo lesaPogledaj trailer!

Film

grozljivka (2020)

Yaga. Koshmar tyomnogo lesa

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena uporabnika
Odlično!
4,9
Yaga. Koshmar tyomnogo lesa

Naslov:

Jaga. Košmar mračne šume

Leto:

2020

Zvrst:

grozljivka

Trajanje:

113 min

Režija:

Nathalia Hencker
, Svyatoslav Podgaevskiy

Scenarij:

Ivan Kapitonov
, Svyatoslav Podgaevskiy
, Natalya Dubovaya

Povzetek:


Mlada porodica seli se u novi stan, na obodu grada. Dadilja koju zaposle veoma brzo stiče njihovo poverenje. Međutim, stariji dečak Jegor, počinje da priča o zastrašujućim postupcima osobe koja bi trebalo da čuva njega i bebu. Roditelji mu ne veruju. Čak i kamere za nadzor, koje je postavio otac, ne pokazuju ništa sumnjivo. A Jegor i njegovi drugovi otkrivaju da je dadilja zapravo Baba Jaga, prastari slovenski demon. Kad se vratio iz škole u stanu nije zatekao svoju mlađu sestru. Da čudo bude veće, ni otac ni majka se ne sećaju svoje ćerke. Zato Jegor odlazi u začaranu šumu da pronađe svoju sestru.

Režija: Svjatoslav Padgajevski

Uloge:
Oleg Čugunov … Jegor
Glaša Golubjeva … Daša
Artjom Žigulin … Anton
Svetlana Ustinova … Tatjana

Obdelal/la:

LjubicaSP
  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji (4)
  • Avanpost

    Avanpost (2019)

    drama, akcija, znanstveno-fantastični, srhljivka

    Spremljamo bližnjo prihodnost v Moskvi, ko se nepričakovano zgodi mrk globalnih razsežnosti. Ves svet, razen vzhodne Evrope, tako ostane brez elektrike. A še večja uganka nastopi, ko ugotovijo, da ni...
  • El Exorcismo de Carmen Farías

    El Exorcismo de Carmen Farías (2021)

    grozljivka

    Carmen je hrabra novinarka koja, ubrzo nakon smrt majke, otkriva da je nasledila bakinu kuću. Odlučuje da se preseli u nju, ne znajući da kuća krije strašne tajne...
  • Soyuz spaseniya

    Soyuz spaseniya (2019)

    drama, zgodovina, akcija, pustolovski

    Za vreme kampanje protiv Napoleona, ruska vojska je zauzela Pariz. Na krilima pobede, mladi gardijski oficiri poverovali su da će uskoro nastupiti sloboda i jednakost. Tom cilju su bili spremni da...
  • The Unfamiliar

    The Unfamiliar (2020)

    srhljivka, grozljivka

    Doktor u britanskoj armiji vratio se iz rata. Misli da pati od postraumatskog sindroma, ali se ispostavlja da je u pitanju nešto mnogo opasnije i natprirodnije što preti da uništi njegov život i...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • dzindzin16
    eXtreme member
    01.06.2020. 20:51
    Gledajte ovo do nekih 30-ak minuta i prekinite.Jednostavno, sta vas briga kako je na kraju skrhana babaroga ili pak nije skrhana.Krenuli su izvanredno a nastavili jadno.
  • JoxerTM
    eXtreme member
    08.05.2020. 23:11
    Meni se film baš sviđa. Jako.

    Prava pravcata bajka za djecu, a zapravo horor, onakva kakvu smo mogli maštati, ko je imao mašte, dok smo bili bezbrižni pa nas je trebalo plašiti kojekakvim babarogama.
    Iako prati Grimov Ivica+Marica misle da sam bakica koncept, odnosno nacrt koji imaju razvodnjeni holivudski glupi tinejdžeri i ubojica koji ih posmiče jednog po jednog sranja, Rusi se nisu libili ovdje djeci dati malo inteligencije, babarogi egzotičnu "paukovu" mrežu s koncima, a cijeloj priči o nestajanju izvrsni dokaz da nešto nije u redu preko fotografija.

    Ko maštu nikad nije imao ili je putom izgubio, ovo preskočite i nastavite gledati sve iritantne vijesti na svim televizijama.
    Ko god se može prisjetiti maštarija iz djetinjstva nakon narodnih priča s poukom ili bez nje, i nespavanja nakon toga da ne bi vampir ušao kroz prozor, ili ko još uvijek mašta, ovo je film za vas.
    Ko ne spada ni u jedno ni u drugo, u pitanju nije "gledljivo", nego vrlo interesantna ruska obrada starih narodnih priča, pa ovisi o vama tražite li jedno te isto ili ipak želite vidjeti i neke nove ideje.

    Ako vam djeca vjeruju u babarogu, ne dajte im da gledaju dok im ne objasnite da babaroga ne postoji. Pripremite se međutim da će vas nakon filma ne pitatijeste li u to sigurni jer što ako je nestala s fotografija namjerno. Nešto tako. I da tu noć nakon filma neće spavati. Jednako kao što niste ni vi kad ste bili mali i unatoč zabrani roditelja pogledali Leptiricu.
    JoxerTM2020-05-08 23:22:08
  • Wida
    Uploader
    06.05.2020. 09:44
    Gledljivo.

    5/10.

{{message}}

{{item.title}}