Film

drama, srhljivka (2011)

Zajedno

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena uporabnika
-
7,2
Zajedno

Naslov:

Zajedno

Leto:

2011

Zvrst:

drama, srhljivka

Trajanje:

90 min

Režija:

Mladen Maticevic

Scenarij:

Mladen Maticevic
, Sanja Glovacki


Glavne vloge:


Gordan Kicic
  >  Vlasnik kladionice
Miodrag 'Miki' Krstovic
  >  Biznismen (as Miodrag Miki Krstovic)
Dragan Petrovic-Pele
  >  Tip (as Dragan Petrovic Pele)
Branimir Popovic
  >  Marko Kovac
Aleksandar Sreckovic
  >  Uros
Ivan Zaric
  >  Djole
Katarina Zutic
  >  Nina
Sreten Mijovic
  >  Radnik u kladionici
Milica Zaric
  >  Marija
Mihailo Maksimovic
  >  Kovacev asistent
Aleksa Sreckovic
  >  Nikola

Povzetek:


Jedne noći kada cenjeni beogradski arhitekta Uroš, nesmotrenošću svoje žene Marije, otkrije dokaz preljube, brak konačno puca. Ona odlučuje da ode s ljubavnikom i da povede njihovog sina sa sobom. Ali Uroš ima druge planove.

Ostvarenje Zajedno, reditelja Mladena Matičevića govori o Urošu, cenjenom, nagrađivanom beogradskom književniku, nekadašnjem profesoru, koji sa ženom Marijom i sinom Nikolom živi u kući na Neimaru.

Već neko vreme je u kreativnoj krizi uzrokovanoj, između ostalog, i aferom koju je imao sa svojom studentkinjom pre nekoliko godina. Marija to nikada nije sasvim prebolela. Ona je nezadovoljna njihovim brakom i zaglavljena u vanbračnoj vezi s Markom, uspešnim biznismenom. Jedne noći kada Uroš, Marijinom nesmotrenošću, otkrije dokaz preljube, brak konačno puca. Ona odlučuje da ode s Markom i da povede Nikolu sa sobom. Ali Uroš ima druge planove.

Glavne uloge u filmu tumače Aleksandar Srećković Kubura, Milica Zarić, Aleksa Srećković, Branimir Popović, Gordan Kičić, Katarina Žutić, Miodrag Krstović.
  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji
  • Lajanje na zvezde

    Lajanje na zvezde (1998)

    komedija, romantični

    Režiju filma potpisuje Zdravko Šotra, a uloge tumače: Dragan Mićanović, Nataša Šolak, Nikola Đuričko, Velimir-Bata Živojinović, Nikola Simić, Igor Pervić i drugi.
  • Hadersfild

    Hadersfild (2007)

    drama

    Raša (Goran Šušljik) je 30-godišnjak koji živi sa ocem (Josif Tatić), penzionisanim alkoholičarem, u malom gradu u Srbiji. Jedva sastavljajući kraj sa krajem, daje privatne časove književnosti...
  • Nebeska tema

    Nebeska tema (2019)

    biografija, glasbeni, dokumentarni

    “Nebeska tema” scenariste i reditelja Mladena Matičevića je dugometražni dokumentarnii film sa elementima igranog filma o velikanu naše muzike Vladi Divljanu. U njemu učestvuju najznačajniji autori...
  • Sedam i po

    Sedam i po (2006)

    drama, komedija

    U sedam priča "iz kraja", koje povezuje lajtmotiv sedam smrtnih grehova, na komičan način tretira se svakodnevica Novobeograđana opsednutih svojim sitnim slabostima i vođenih strastima. Gordost...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}