Dream the FuturePogledaj trailer!

TV serija

dokumentarni (2016)

Dream the Future

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena uporabnika
-
7,2
Dream the Future

Leto:

2016

Zvrst:

dokumentarni

Glavne vloge:


Sigourney Weaver
  >  Herself
Sigourney Weaver
  >  10 episodes, 2017

Povzetek:


Desetodijelna dokumentarna serija Snovi o budućnosti, otkriva nam kako će današnja otkrića i istraživanja utjecati na našu svakodnevicu 2050. godine. Gledatelji će putovati oko svijeta s pomoću visoke tehnologije kako bi se upoznali s budućim inovacijama koje će izrazito promijeniti svakodnevicu kakvu danas poznajemo.
Doznat ćemo koja je budućnost sporta, prijevoza, medicine, stanovanja, prehrane, mode, obrazovanja, energije, glazbe i ljubavi godine 2050., kada se očekuje da će na Zemlji živjeti devet milijardi ljudi. Čini se da je tehnologija danas, u vrijeme kad su individualne izvedbe i osobni rekordi naizgled dosegnuli granice, pokorila sve terene.
Dokumentarna serija Snovi u budućnosti snimljena je prema ideji Alexa Fightera, redatelj je Pierre-François Didek, scenarij potpisuju Alex Fighter i Hélène Le Meur, a koprodukciju tvrtke Update Productions i Bonne Pioche. [scena.hr]

Obdelal/la:

bojan969
  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji
  • Big Cats

    Big Cats (2018)

    dokumentarni

    Wildlife documentary series following cat species from around the world, from the lions of Tanzania to the tiny rusty spotted cat of Sri Lanka.
  • Year Million

    Year Million (2017)

    drama, znanstveno-fantastični, dokumentarni

    Nekada je to bila naučna fanstastika, a sada se zasniva na stvarnosti - Milionita godina, nova šestodelna dokumentarno-igrana serija Nacionalne geografije, istražuje kakvi će biti ljudi kroz milion...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}