Madam SecretaryPogledaj trailer!

TV serija

drama (2014)

Madam Secretary

Ocena uporabnika
Odlično!
7,5
Madam Secretary

Naslov:

Igre moći

Leto:

2014

Zvrst:

drama

Trajanje:

45 min

Autor:

Barbara Hall


Glavne vloge:


Téa Leoni
  >  Elizabeth McCord
Zeljko Ivanek
  >  Russell Jackson
Bebe Neuwirth
  >  Nadine Tolliver
Tim Daly
  >  Henry McCord
Geoffrey Arend
  >  Matt Mahoney
Kathrine Herzer
  >  Alison McCord
Patina Miller
  >  Daisy Grant
Erich Bergen
  >  Blake Moran
Evan Roe
  >  Jason McCord
Wallis Currie-Wood
  >  Stephanie 'Stevie' McCord
Keith Carradine
  >  President Conrad Dalton
Sebastian Arcelus
  >  Jay Whitman
Jill Hennessy
  >  Jane Fellows
Carlos Gómez
  >  Jose Campos
Patrick Breen
  >  Andrew Munsey

Povzetek:


Téa Leoni u seriji glumi Elizabeth McCord, sposobnu i odlučnu novoimenovanu državnu tajnicu koja se bavi međunarodnom diplomacijom, bori se s uredskom politikom te zaobilazi protokol u pregovorima o svjetskim i domaćim pitanjima. Svakodnevno se susreće s izazovima u Bijeloj kući, ali i u vlastitom domu. Kao sveučilišna profesorica i nekadašnja oštroumna CIA-ina analitičarka koja je taj posao napustila zbog etičkih razloga, Elizabeth se vraća u javni život na poziv predsjednika nakon sumnjive smrti njezinog prethodnika. Predsjednik duboko cijeni njezine stavove, detaljno poznavanje stanja na Bliskom istoku, njezinu ljubav prema stranim jezicima te njezinu sposobnost ne samo da razmišlja izvan zadanih okvira, nego i njezino odbijanje da prizna da ikakvi okviri uopće postoje. McCordičin tim obuhvaća načelnicu stožera Nadine Tolliver, pisca govora Matta Mahoneya, koordinatoricu službe za tisak Daisy Grant i njezinog šarmantnog asistenta Blakea Morana. I dok Elizabeth McCord raspravlja o problemima zemalja Trećega svijeta, ugošćuje strane dužnosnike i upušta se u bitke s predsjednikovim ratobornim načelnikom stožera Russellom Jacksonom, to je tek zagrijavanje za ono što je čeka kod kuće uz njezinog muža Henryja i njihovo troje djece koji riječima "politika" i "diplomacija" daju posve novo značenje. Serija se premijerno počela prikazivati u rujnu 2014. na američkoj televizijskoj mreži CBS.
 • Poglejte podobne vsebine
 • Komentarji (10)
 • Quantico

  Quantico (2015)

  drama, kriminalka, misterij, srhljivka

  Skupina mladih FBI-jevih rekrutov se prebija skozi urjenje v oporišču Quantico v Virginiji. Vodi jih posebni agent LIAM, med kandidati za agente pa so lepotica iz San Francisca ALEX, brooklynski...
 • Chicago Fire

  Chicago Fire (2012)

  drama, akcija

  V velemestu, kakršno je Chicago, nesreča nikoli ne počiva. Tamkajšnji gasilci, reševalci in bolničarji imajo vedno veliko dela.
 • Code Black

  Code Black (2015)

  drama

  Serija je smještena u najzaposleniju američku hitnu službu, u kojoj se osoblje svakodnevno bori sa sustavom kako bi spasili pacijente i svoje ideale.
 • Blue Bloods

  Blue Bloods (2010)

  drama, kriminalka

  Spremljamo družino Reagan, ki so svoje življenje posvetili policijskemu poklicu. Z nami bodo ovdoveli policijski komisar Frank Reagan, njegova sinova Jamie in Danny ter hčerka Erin, ki je državna...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • 12.05.2019. 21:40
  Obnovljeno za 6. sezonu Wink
 • titlovi.com
  Approval team
  14.09.2018. 00:09
  Prijevode za 4 sezonu radi dugixxl 👍
 • shvejk
  member
  22.05.2018. 16:09
  Opet kazem super serija. Tea Leone jako simpaticna