MaidPogledaj trailer!

TV serija

drama, komedija (2021)

Maid

Ocena uporabnika
Odlično!
8,4
Maid

Naslov:

Sluškinja

Leto:

2021

Zvrst:

drama, komedija

Trajanje:

545 min

Glavne vloge:


Margaret Qualley
  >  Alex Russell
Nick Robinson
  >  Sean Boyd
Rylea Nevaeh Whittet
  >  Maddy Boyd
Andie MacDowell
  >  Paula Langley
Anika Noni Rose
  >  Regina
Tracy Vilar
  >  Yolanda
Billy Burke
  >  Hank
BJ Harrison
  >  Denise
Raymond Ablack
  >  Nate
Xavier de Guzman
  >  Ethan
Christie Burke
  >  Tania
Toby Levins
  >  Basil Desmond
Angelina Pepper
  >  Maddy Boyd
Sook Hexamer
  >  Mrs. Kim
Anthony Scardera
  >  Cal

Povzetek:


Pobjegavši iz nasilne veze, mlada majka zaposli se kao spremačica kako bi mogla uzdržavati dijete i izgraditi bolju budućnost.

Obdelal/la:

bojan969

Preberi recenzijo serije Maid:

  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji (8)
  • Big Little Lies

    Big Little Lies (2017)

    drama, kriminalka, komedija

    Temačna črna komedija je posneta po istoimenski knjižni uspešnici in prinaša vrhunske nastope zvezdniške hollywoodske zasedbe. Subverzivna serija se odvija v kalifornijskem Montereyju in pripoved...
  • Unbelievable

    Unbelievable (2019)

    drama, kriminalka

    Resničan pripoved o najstnici, ki je bila posiljena in samem razpletu in pritiskih na že tako ranjeno dušo najstnice, ki zaradi pritiskov umakne izjavo o posilstvu češ, da si je vse izmislila. A...
  • The Queen's Gambit

    The Queen's Gambit (2020)

    drama

    Beth Harmon, ki je osirotela pri le devetih letih osvoji igro šaha v šestdesetih letih ZDA. Toda mladostna slava terja svojo ceno.
  • Little Fires Everywhere

    Little Fires Everywhere (2020)

    drama

    U Shaker Heightsu, mirnom, bogatom predgrađu Clevelanda, sve je brižno isplanirano – od tlocrta vijugavih ulica do boja kuća i budućeg uspjeha njegovih stanovnika. Duh grada nitko ne utjelovljuje...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • klass
    Active member
    07.09.2023. 09:36
    Od samog pocetka je pocela (glavna uloga) da me nervira. Sve se nesto prenemaze a radi sto puta gore stvari od muza, tipa da jednostavno uzme dete i da ode...Pa nije dete njena i samo njena igracka...Zatim, glavna glumica kao da pojma nema o glumi. Vrti onu jednu istu facu uz par varijacija...

    Hteo sam da odustanem posle prve epizode, ali zena me nekako naterala..mada ona, normalno, navija za mladu mamu..

    Jos nesto mi mnogo smeta..Svako od nas, ali bas svako, u svom neposrednom okruzenju ima mogo tezih, sumornijih...slucajeva od ovog ovde prikazanog ali mi na te ljude jednostavno ne obracamo paznju. Ne interesuju nas. Lakse nam je da preskocimo nekoga ko lezi na ulici nego da se zaustavimo i pokusamo da pomognemo na bilo koji nacin. Ali cemo se itekako uzbuditi zbog necega sto vidimo na ekranu. Kao npr oko ove sto ni sama ne zna sta hoce ali je ubedjena da sve mora biti po njenom. ;)
  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    06.09.2023. 23:49
    I da mislim da je lajtmotiv serije nesto drugo.

    Ne znam zasto kod zanra `stoji `komedija. Opis je preuzet sa IMDb , tj. preveden, (moze to i da se prosiri realno) to mi je jasno ali zanr je drama.

    U pocetku mislim da nije preglumljivanje od strane Endi, mozda posle ima kreveljenja, to i nije manifestacija, ali cesto je tako sa osobama sa ... i jeste iritantno u vecini slucajeva, kad si duze sa takvom osobom i frustrira.

    I da inspirisana je delom , gde je akcenat ipak na necemu drugom u sustini, ali i to je provuceno u seriji.


    Mada nesto sam i ja razmisljao, tj. pretpostavka,  mozda je mogao  ovo da bude i film od dva sata, ali je onda  gledanost  sporna, a to Netflixu ne odgovara realno.
    AlexDeLarge2023-09-07 00:03:11
  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    06.09.2023. 21:31
    Pa šta znam pogledah prve tri epizode, pa presekoh sa jednim izraelskim i jednim iranskim filmom. Meni su socijalne i psihološke teme koji su autori prikazali i karakteri, kao i način ponašanja protagonista u prve tri epizode, lepo uradjene, a i problemi jasno i direktno navedeni, svidja mi se i priča oko jedne osobe, i uvek sam se pitao šta ih nagoni  na povratak. Pa ko zna mentalni sklop, kako je sa emocijama, roditeljstvom, ali cesto su u tim problemima i ishitreni potezi, sreca nije naklonjena, nizu se greske pod pritiskom , eto malo i oko procedura su zagrebali,   rekoh ne znam kako će se razvijati, onim što sam video sam zadovoljan, možda na kraju kad pogledam i promenim utisak.   

{{message}}

{{item.title}}