The Benny Hill ShowPogledaj trailer!

TV serija

komedija (1957)

The Benny Hill Show

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena uporabnika
-
7,9
The Benny Hill Show

Leto:

1957

Zvrst:

komedija

Trajanje:

60 min

Povzetek:


The Benny Hill Show je bila britanska humoristička serija koja se emitirala od 1955. do 1968. na programu BBC-ja, od 1957. do 1960. na programu ATV, te od 1969. do 1989. na programu ITV-a. Ime je dobila po svojoj glavnoj zvijezdi, popularnom komičaru Bennyju Hillu koji je u njoj zajedno sa stalnom postavom glumačkih suradnika izvodio humorističke skečeve. Hill je u emisijama često koristio pionirske tehnike video-trikova zahvaljujući kojima je, pogotovo kasnije, tumačio više različitih likova u pojedinim scenama. Hill je zahvaljujući showu postao međunarodna zvijezda, te je godine 1974. distribuiran kino-film The Best of Benny Hill s najpopularnijim skečevima. Godine 1977. Benny Hill je za vrijeme gostovanja u Australiji snimio i australijsku verziju emisije.

Hill je zbog čestog korištenja oskudno odjevenih žena u emisiji 1970-ih često napadan kao seksist, a ti su se napadi intenziviorali 1980-ih u eri političke korektnosti. Kada je godine 1989. ITV odlučio prekinuti snimati seriju to je navedeno kao razlog, ali se kasnije otkrilo da je Hill, zapravo, imao sve veće zdravstvene probleme te je umjesto snimanja novog montirao stari i neiskorišćeni materijal iz prethodnih sezona.

Obdelal/la:

bojan969
  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji
  • The Best of Benny Hill

    The Best of Benny Hill (1974)

    komedija

    A collection of sketches and musical numbers from his long running comedy/variety series, culled from shows produced and originally aired between 1969 and 1972; this film's production is more along...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}