The Last of UsPogledaj trailer!

TV serija

drama, akcija, pustolovski (2023)

The Last of Us

Ocena uporabnika
Odlično!
9,6
The Last of Us

Leto:

2023

Zvrst:

drama, akcija, pustolovski

Glavne vloge:


Pedro Pascal
  >  Joel Miller
Gabriel Luna
  >  Tommy Miller
Bella Ramsey
  >  Ellie Williams
Merle Dandridge
  >  Marlene
Jeffrey Pierce
  >  Perry
Murray Bartlett
  >  Frank
Anna Torv
  >  Theresa 'Tess' Servopoulos
Nick Offerman
  >  Bill
Marlee Grace Becker
  >  Infected Girl
Lamar Johnson
  >  Henry
Keivonn Woodard
  >  Sam
Brendan Fletcher
  >  Robert
Melanie Lynskey
  >  Kathleen
Ashley Johnson
  >  Anna Williams
Brad Leland
  >  Mr. Adler

Povzetek:


Joel, krijumčar i tinejdžerka Ellie, par povezan surovim svetom u kom žive, primorani su da izdrže brutalne okolnosti i nemilosrdne ubice na putu po Americi nakon pandemije. On je zadužen da prošvercuje devojku iz karantina, a ona je, zapravo, imuna na bolest koja je opustošila zemlju i možda je ključna za pronalazak vakcine...

Obdelal/la:

IgaBiva
 • Poglejte podobne vsebine
 • Komentarji (109)
 • Beau Is Afraid

  Beau Is Afraid (2023)

  drama, misterij, komedija

  Beau je krajnje neurotičan, ali čovek pristojnog izgleda koji ima težak odnos sa svojom arogantnom i gordom majkom i nikada nije poznavao svog oca. Kada mu majka umre, on kreće kući, ali tokom tog...
 • Teen Wolf: The Movie

  Teen Wolf: The Movie (2023)

  drama, akcija, domišljijski

  Več let po koncu istoimenske serije dobivamo filmsko nadaljevanje z zgodbo, ki se odvija 15 let kasneje, ko Beacon Hillsu ponovno preti nevarnost. Tako mora Scott spraviti skupaj stare in nove obraze...
 • Velma

  Velma (2023)

  animacija, komedija, pustolovski

  Serija služi kao alternativna priča o poreklu univerzuma za "Mystery Inc.", postavljena kao "ljubavni četvorougao". Prvenstveno se fokusira na Velmu Dinkli koja pokušava da reši misteriju u vezi sa...
 • The Watcher

  The Watcher (2022)

  drama, misterij, grozljivka

  Zloslutna pisma. Čudni susjedi. Zlokobne prijetnje. Obitelj koja se preseli u svoj dom iz snova u predgrađu otkrije da se našla usred noćne more.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • klass
  Active member
  03.02.2023. 10:46
  @ kjovo   Pa covek se bukvalno popisao na publiku - gledaoce. Pazi, Na prevaru sam ih uvukao da to gledaju... I sad ce neko da opravdava tu izjavu?!

  Te i takve stvari smetaju svim normalnim ljudima. Ta agresivnost, neumerena kampanja...Mogu da razumem placene likove tipa Azdejkovic i sl. koji sve to rade zbog para ali ne mogu da razumem sve druge koji opravdavaju takvo postupanje kao u ovoj trecoj epizodi. Citao sam dovoljno i ovde i na drugim mestima da mogu da skapiram kakva je bila epizoda.

  Zbog cega se to radi, snima, da bude tako napadno, agresivno? Eto, na to pitanje bih voleo da procitam odgovor. 

  Pa ljudi, kada se to korektno uradi, kao u The Wire...nama gledaocima su i Kima i Omar bili simpaticni, i navijali smo za njih, pogotovo za Omara, iako su bili homoseksualci.

  Ili Sense8, kome su smetali Lito ili Nomi...
 • kjovo
  eXtreme member
  03.02.2023. 06:07
  Klass covek je i sam gej eto i to je receno u tom clanku ali nebitno. Lepo Puppet rece batali seriju,ja ne znam sto bi razmisljas o gledamju iste. Ja sam rekao za mene ona zavrsena ne samo zbog te epizode ,vec mi dosadna ,vec vidjeno itd.
  Zaboravis na nju ima toliko toga za gledanje
 • puppet_master
  eXtreme member
  03.02.2023. 04:54
  Ako ti zbilja tako nešto uopšte može smetati, valjda se podrazumeva da bi je trebalo bataliti, čemu dileme. 

  Mrsko mi je čitati taj tekst a i ne želim da mi autori išta objašnjavaju, pravdaju, da mi je do ćaskanja, družio bih se sa njim uz kafu a ne gledao vražiju seriju, imam um i oči, njegovo delo ispred sebe, šta će mi još i njegove reči. Autori vole svoja dela, poneko od njih misli da je ono što su želeli ujedno i ono što se zbilja isporučuje sa (ovde) ekrana, no delo govori za sebe, naša percepcija kao gledatelja a ne kakva njegova naknadna objašnjenja, ne znam za njega, no ja sam svoj život poklonio filmu, urnebesna mi je sama ideja da mi autor potom nešto kao objašnjava. Razgovor o delu mogu razumeti, naravno.

  No, ja prvi bih bio provokativan da (daleko bilo) stvaram išta, jedno je srednji prst puritanskoj Americi ili čak i homofobiji (kao mržnji) a nešto apsolutno pedeseto bavljenje propagandom. Razlike su, pa, nebo i zemlja, u motivu, cilju, svrsi. 

  Ako je poenta, "hej, ti ljudi su tu, od krvi i mesa, sa emocijama kao i svi mi, deal with it" implementirano u priču, sa mestom u njoj mimo kakvog društvenog prepucavanja, dokle god nije veštačko, neka i da prodrma malo društvo, šta ima veze, onda ima moj naklon. Ako je pa poenta "Hej, gej (ili strejt) je super, idite na ulicu i seksajte se sa istim (ili suprotnim) polom, jurite ulicama sa parolama, pokažite da mislite kao ja jer je moje mišljenje bitnije od tuđih, mislite onako kako vam društvo i trenutna klima nalažu" to je propaganda. Usput kontraproduktivno, glupo, i uostalom sasvim suprotno od smisla ili poruke da smo svi jednaki ali ne isti, upravo različiti, pogrešno je jer sa takvim motivima/ciljevima/nametima to definitivno nismo a ta poruka biva farsa.

  E sad, šta je ovaj hteo, me ne zanima, iskreno, nisam još ni gledao tu vražiju treću epku jer čekam da sve izađe, no svakako ću je pogledati nekada i prosuditi sam da li mi godi i da li deluje iskreno i smsileno, opravdano provokativno, prirodno uostalom ili je fake kao toliko drugog u filmovima, serijama i ljudima.