Pogledaj trailer!

TV serija

drama, misterij, srhljivka (2023)

The Last Thing He Told Me

Ocena uporabnika
-
6,9
The Last Thing He Told Me

Leto:

2023

Zvrst:

drama, misterij, srhljivka

Glavne vloge:


Nikolaj Coster-Waldau
  >  Owen Michaels
Aisha Tyler
  >  Jules Nichols
Augusto Aguilera
  >  Grady Bradford
Angourie Rice
  >  Bailey Michaels
Jennifer Garner
  >  Hannah Hall
Alex Denney
  >  Concierge
Frederick Lawrence
  >  Eric Cousins
Todd Stashwick
  >  Avett Thompson
Geoff Stults
  >  Jake Davis
London Garcia
  >  Rochelle
Mary Birdsong
  >  Elenor McGovern
Jennifer Khoe
  >  Agent Naomi Wu
Emily Somers
  >  Belle Watts-Thompson
Sam Skolnik
  >  Porter
John Harlan Kim
  >  Bobby Park

Povzetek:


Serija “Poslednje što mi je rekao” s organičenim brojem epizoda prati Hannah (koju glumi Jennifer Garner), ženu koja mora uspostaviti vezu sa svojom 16-godišnjom pastorkom Bailey (koju glumi Angourie Rice) kako bi otkrila istinu o tome zašto joj je muž misteriozno nestao. Zasnovana na hvaljenom bestseleru, seriju je kreirala i adaptirala Laura Dave, zajedno sa kokreatorom serije Joshom Singerom.
Pre nego što Owen Michaels nestane, on napiše poruku svojoj voljenoj ženi: Zaštiti je. Uprkos njenoj zbunjenosti i strahu, Hannah Hall tačno zna na koga se poruka odnosi - šesnaestogodišnju Ovenovu ćerku  Bailey, koja je kao dete tragično izgubila majku, a koja ne želi apsolutno ništa sa svojom novom maćehom.

Dok Hannahini sve očajniji pozivi Owenu ostaju bez odgovora, dok FBI hapsi Owenovog šefa, dok američki maršal i federalni agenti nenajavljeno dolaze u njen dom u Sausalitu, Hannah brzo shvata da njen muž nije ono šta je mislila da jeste. A upravo Bailey možda drži ključ za otkrivanje Owenovog pravog identiteta – i zašto je on zaista nestao.

Hannah i Bailey su krenuli u otkrivanje istine. Ali kada počnu da sastavljaju delove Owenove prošlosti, ubrzo shvate da grade i novu budućnost – kakvu niko od njih nije mogao da predvidi.

Obdelal/la:

IgaBiva
 • Poglejte podobne vsebine
 • Komentarji (1)
 • Tiny Beautiful Things

  Tiny Beautiful Things (2023)

  drama, komedija

  Follows a woman who reluctantly becomes Dear Sugar; an anonymous and revered advice columnist, even when her own life is falling apart.
 • Obsession

  Obsession (2023)

  drama, misterij, romantični

  Opasan ljubavni trougao je u centru erotskog trilera Opsesija. Jednog dana, zagonetna Ana Barton ulazi u život uspešnog hirurga dr. Vilijam Faroua. Ona je, naime, novi partner i verenica njegovog...
 • Florida Man

  Florida Man (2023)

  drama, kriminalka, misterij

  Osramoćeni policajac koji pliva u dugovima mora se vratiti u svoju rodnu Floridu radi sumnjive misije, no ondje se uplete u divlji i smrtonosni lov na blago.
 • High Desert

  High Desert (2023)

  komedija

  Peggy, nekdanja odvisnica, ki se po smrti svoje ljubljene matere, s katero je živela v majhnem puščavskem mestecu Yucca Valley v Kaliforniji, odloči začeti znova, se odloči, da postane zasebna...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • titlovi.com
  Approval team
  01.05.2023. 22:47
  Seriju prevodi hidden_gem 💎