The Secret of Crickley HallPogledaj trailer!

TV serija

drama, misterij, grozljivka (2012)

The Secret of Crickley Hall

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena uporabnika
-
6,9
The Secret of Crickley Hall

Naslov:

Tajna Crickley Halla

Leto:

2012

Zvrst:

drama, misterij, grozljivka

Trajanje:

59 min

Glavne vloge:


David Warner
  >  Percy Judd
Douglas Henshall
  >  Augustus Cribben
Iain De Caestecker
  >  Young Percy
Tom Ellis
  >  Gabe Caleigh
Sarah Smart
  >  Magda Cribben
Suranne Jones
  >  Eve Caleigh
Bill Milner
  >  Maurice Stafford
Maisie Williams
  >  Loren Caleigh
Olivia Cooke
  >  Nancy Linnet
Pixie Davies
  >  Cally Caleigh
Kian Parsiani
  >  Stefan Rosenbaum
Donald Sumpter
  >  Gordon Pyke
Craig Parkinson
  >  Reverend Horace
Julia Ford
  >  Irene Judd
Susan Lynch
  >  Lili Peel

Povzetek:


Zastrašujući triler o ukletoj kući snimljen prema jednom od najprodavanijih romana Jamesa Herberta, sa Suranne Jones u glavnoj ulozi.

Godinu dana nakon nestanka sinčića Cama, Gabe Caleigh, njegova supruga Eve i njihove dvije kćeri odlaze u Crickley Hall pokušavajući pobjeći od prošlosti. Učinio im se savršenim - velika, stara kuća na seoskom imanju. Bila je to prilika za novi početak. No ubrzo se podrumska vrata počinju otvarati sama od sebe, dječji plač odjekuje kroz noć, a iz kamena počinje izbijati voda. Usred svega toga pojavljuje se utvara koja mahnito vitla štapom. I dok se obitelj Caleigh sprema za odlazak, Eva začuje glas svog nestalog sina.

Radnja nas vodi u prošlost, u 1943. godinu. Obitelj Caleigh očajnički pokušava dokučiti tko su djeca čiji su plač čuli i kako je njihov sin povezan s Crickley Hallom. Hoće li pronaći Cama prije nego što se zlo koje opsjeda Crickley Hall dočepa i njihove ostale djece?!

U ovom uistinu jezovitom klasiku među filmovima strave o ukletim kućama, čiji scenarij i režiju potpisuje Joe Ahearne, trenuci užasa isprepleću se sa srceparajućom pričom o obitelji koja traži zaborav i olakšanje, proganjana duhovima prošlosti koje treba jednom zauvijek sahraniti. James Herbert najprodavaniji je pisac romana strave u Britaniji. Prodao je više od 50 milijuna primjeraka u cijelome svijetu, a njegove su knjige prevedene na 33 jezika. "The Secret of Crickley Hall" je njegov 22. roman.
  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji (1)
  • What Remains

    What Remains (2013)

    drama, misterij, srhljivka

    A young couple move into an apartment only to find the body of a young woman that had been missing for 2 years but never registered as missing which leads to a deeper investigation into what actually...
  • Undeniable

    Undeniable (2014)

    drama, srhljivka

    Kao dijete Jane Philips je preživjela okrutni napad nepoznatog stranca tijekom kojega je njezina majka ubijena. Ubojica nikad nije pronađen. 21 godinu poslije Jane očekuje rođenje svog drugog...
  • Murderland

    Murderland (2009)

    drama, kriminalka, misterij

    A thriller that tells a traumatic murder story through the eyes of three central characters: Carrie the daughter of the murdered woman, Douglas Hain the detective in charge of the investigation, and...
  • Apparitions

    Apparitions (2008)

    drama, akcija, grozljivka

    Father Jacob Myers, a priest of the Roman Catholic Church, played by Martin Shaw, examines evidence of miracles to be used in canonisation but also performs exorcisms. As he learns, Jacob's duties...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • LEMONZOO
    Active member
    07.11.2012. 17:47
    Tajna Crickley Halla

     
    Premijera: 18. studeni 2012.
    Trajanje: 45 min.
    Broj sezona: 1
    Broj epizoda: 3
    Zemlja: VB
    Jezik: Engleski
    Glume: Olivia Cooke, Pixie Davies, Iain De Caestecker
    Žanr: drama, horor
    Originalni kanal: BBC1
    Internet: IMDb, TVRage, TVDb, TVGuide
    Opis: Godinu dana nakon što im nestane sin Cam, Gabe i Eve Caleigh žele novi početak, pa se presele sa dvije kćeri u Crickley Hall, naizgled mirnu seosku kuću. Ali kad se vrata od podruma počnu otvarati sama od sebe, začuje plač fantomske djece usred noći, Caleighovi shvate da se su u kući dobili više nego što su platili. Spremaju se na selidbu, ali odustanu nakon što Eve čuje Camov plač.
    Istražujući kuću sve od 1943. do 2012., Caleighovi očajnički pokušavaju naći izvor plača i povezanost između kuće i njihova sina. Hoće li ga pronaći prije nego što zlo koje vreba u kući zgrabi drugo dvoje njihove djece?

    Trailer:
    [tUBE]http://www.youtube.com/watch?v=kKfR9At3LFA[/Tube]

{{message}}

{{item.title}}