The Walking DeadPogledaj trailer!

TV serija

drama, srhljivka, grozljivka (2010)

The Walking Dead

Ocena uporabnika
Odlično!
8,6
The Walking Dead

Naslov:

Živi mrtvaci

Leto:

2010

Zvrst:

drama, srhljivka, grozljivka

Trajanje:

44 min

Autor:

Frank Darabont


Glavne vloge:


Andrew Lincoln
  >  Rick Grimes
Chandler Riggs
  >  Carl Grimes
Norman Reedus
  >  Daryl Dixon
Melissa McBride
  >  Carol Peletier
Lauren Cohan
  >  Maggie Greene
Steven Yeun
  >  Glenn Rhee
Danai Gurira
  >  Michonne
Sonequa Martin-Green
  >  Sasha Williams
Emily Kinney
  >  Beth Greene
Christian Serratos
  >  Rosita Espinosa
Josh McDermitt
  >  Dr. Eugene Porter
Alanna Masterson
  >  Tara Chambler
Michael Cudlitz
  >  Sgt. Abraham Ford
Laurie Holden
  >  Andrea Harrison
Sarah Wayne Callies
  >  Lori Grimes

Povzetek:


Nakon što se probudio iz kome u napuštenoj bolnici, policajac Rick Grimes otkriva da je svijet koji je poznavao nestao – prožet je zombijska epidemijom epskih razmjera. Nedaleko, u predgrađu Atlante, mali kamp preživjelih bori se za život dok ih 'mrtvi' opsjedaju na svakom koraku. Mogu li Rick i ostali zadržati svoju ljudskost dok pokušavaju preživjeti u ovome zastrašujućem novom svijetu? Mogu li i usred svih nadljudskih okolnosti i osobnih napetosti preživjeti jedni s drugima?

'Živi mrtvaci' epska je avantura o preživljavanju, napravili su redatelji 'Iskupljenja u Shawshanku' i producenti 'Terminatora' i 'Aliena'. Televizijska produkcija Frank Darabonta (Iskupljenje u Shawshanku, Zelena milja) i Gale Anne Hurd (Terminator, Aliens, Armageddon, Hulk) temeljena na stripu bestseleru Robert Kirkmana, The Walking Dead (Živi mrtvaci), debitirat će u 120 zemalja na 33 jezika, a gledat će se u 250 milijuna kućanstava kad se predstavi ove jeseni. Ovo je događaj bez presedana, što čini ovu premijeru prvim pothvatom kojim se serija predstavlja na način sličan međunarodnim filmskim premijerama.
Loading...
 • Poglejte podobne vsebine
 • Komentarji (247)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • beogradski
  Active member
  21.05.2018. 19:52
  robin12345 )
 • robin12345
  Senior translator
  21.05.2018. 16:10
  The walking dead is dead
 • beogradski
  Active member
  21.05.2018. 15:13
  E, ovako... TWD, je bila sasvim OK serija, ali na kraju su sve to ''pomalo'' upropastili. Pred to finalno, zapravo je u pitanju bio rat izmedju dve grupe. Ubijali su jedni druge, mucili... da bi na kraju serije kao nekakva idila svi zajeno sadili nekakvo povrce. Moram priznati da je tu od ekipe, najbolji bio niko drugi nego Negan ( Jeffrey Dean Morgan ). A npr. Norman Reedus koji je igrao lik Daryla, kao da je na neki nacin vremenom sve vise izlazio iz svog lika, a njegov lik je u pocetku bio mozda i najinteresantnini. Isto tako zaniljivv lik je bio Merle Dixon, Darylov brat, njega je igrao Michael Rooker. Pohvalio bih mozda i role Simon-a i Dwight-a ( ne znam tu dvojicu glumaca), a i Lennie James kao Morgan Jones nije lose dao svoju rolu ( mislim na momente njegovo neuracunljivosti). Ali najveca je fora da mi ostali likovi, ukljucujuci i glavnog lika Rick Grimes ( igra ga Andrew Lincoln, za koga se spekulise da moze biti sledeci Bond ) i ostali glavni akteri, zaista nisu dali neke role. Mozda Micharl Cudlitz sa onom ridjom frizurom ili John Bernthal koji je glumeo na pocetku. Ali sve u svemu, sve se po mom misljenju svodi da je Jeffrey Dean Morgan kao Negan tu bio najbolji. Ali eto... od razbijanja glava i sl. do nekakve idile i komune.