Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Najgledaniji filmovi u Kini i Rusiji

novice

02.03.2018.

Najgledaniji filmovi u Kini i Rusiji

Ako jedan film za dve nedelje prikazivanja zaradi skoro pola milijarde dolara, onda mu svakako treba skinuti kapu. A. pri tom, nije u pitanju nikakav holivudski blokbaster. E, upravo takav slučaj je sa najnovijim "razbijačem blagajni" u Kini, domaćim akcionim ostvarenjem - Hong hai xing dong.

Film koji je režirao Dante Lam, iskusni kinematografski vuk (Mei Gong he xing dongMo jingJi zhan...), zaradio je 334 miliona dolara za dve nedelje prikazivanja u Kini, odnosno 106,5 miliona samo protekle nedelje. Budžet filma bio je 70 miliona dolara, a radnja filma tiče se akcije spasavanja talaca i borbe protiv terorista. 

Istovremeno, u Rusiji, jedan "romantični" film dospeo je na prvo mestu liste najgledanijih. U pitanju je film Lyod, u kome jednu od glavnih uloga igra i Miloš Biković!

Film čiji je reditelj Oleg Trofim, kome je to ujedno i prvenac, za dve nedelje prikazivanja zaradio je 19,2 miliona dolara, od čega sedam u prethodnoj nedelji.

Inspirisan istinitim dogadjajima, film je priča o devojci Nađi, koja je još od najranijeg detinjstva želela da postane šampionka u umetničkom klizanju. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove - zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

Ovaj film od 8.3. počinje da se prikazuje u Srbiji.

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}