LyodPogledaj trailer!

Film

drama, romantični, športni, mjuzkal (2018)

Lyod

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena uporabnika
Odlično!
7,3
Lyod

Leto:

2018

Zvrst:

drama, romantični, športni, mjuzkal

Trajanje:

113 min

Režija:

Oleg Trofim

Scenarij:

Andrey Zolotarev
, Oleg Malovichko


Glavne vloge:


Mariya Aronova
  >  Shatalina
Kseniya Rappoport
  >  Mat Nadi
Kseniya Lavrova-Glinka
  >  Tetka Nadi
Milos Bikovic
  >  Leonov
Alexander Petrov
  >  Sasha
Vilen Babichev
  >  Sekyuriti
Julia Pisarenko
  >  Bolelshchitsa
Aglaya Tarasova
  >  Nadya
Diana Enakaeva
  >  Nadya (v detstve)

Povzetek:


Inspirisan istinitim dogadjajima, „Led” je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju. Još od ranog detinjstva, Nadja je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nadja doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

Obdelal/la:

IgaBiva
  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji (4)
  • Vernost

    Vernost (2019)

    drama

    Lena je priznati ginekolog, a njen muž Sergej je glumac u provincijskom pozorištu. Njihova povezanost je duboka, ali u njoj nema seksa. Lena sumnja da Sergej ima neku drugu, ali pati u tišiniu ne...
  • Obychnaya zhenshchina

    Obychnaya zhenshchina (2018)

    drama

    39 years old Marina runs her own small business, a flower shop. She has a normal family with everyday worries. Everything about her life seems right, but behind this facade of success there are some...
  • La passe du diable

    La passe du diable (1958)

    drama, pustolovski

    U ovom dokumentarcu smještenom u Afganistanu igrači zvani „tchopendoz” igraju tradicionalan sport „bouzkachi” i natječu se za naslov prvaka.
  • Lyod 3

    Lyod 3 (2024)

    drama, romantični, športni

    Aleksandr je trener hokejaškog kluba Irkutsk. Dovodi u tim Sergeja, talentovanog igrača sa skandaloznom reputacijom. Aleksandrova ćerka Nadya slučajno se sretne sa Sergejem i brzo se zaljube. Nadya...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Black Raven
    Translator
    11.02.2019. 17:06
    Lepa ruska ljubavna sportska drama. Kopija nekih ranijih filmova na ovu tematiku, veoma plitko i nerealno sportski uradjeno. Previše su u filmu igrali na kartu emotivnog sažaljevanja glavne glumice, ali film ipak nije ispao loš. Pogledajte film, ali od mene ocena 5,5/10.
  • Rakan
    eXtreme member
    01.04.2018. 21:47
    Jedna lepa i motivišuća sportska drama sa elementima mjuzikla, koja je već više puta viđena u američkoj produkciji, s tim da ni ova ruska ne zaostaje nimalo za američkim klasicima tog podžanra.

    Priča je uobičajena za sportske (melo)drame. Anonimus (recimo Roki, samo što je to ovde lepa klizačica) penje se do zvezda. Pada i ustaje.

    Umetničko klizanje nisam nikad ni gledao kao sport, već više kao neku vrstu baleta, ali lepo je u svakom slučaju. Nisam siguran da bi se nešto više oduševljavao ni da je u filmu umesto "ženskastog" klizanja u pitanju bio neki "muškiji" sport poput karlinga ili domina. Eventualno boćanje (balote) bi me verovatno raspametile do erupcije emocija.

    Glumci fenomenalni. Zaista. Aglaja Tarasova i njen partner u životu i na filmu, Miloš Biković, imaju ono nešto. I ruski partner joj je fenomenalan, a podrška u vidu vremešne žene koja je trenira je na najvišem dometu.

    Vredi svakako gledati ovaj film i ako nema nekih scena za pamćenje ili onih momenata "kako montira!!!". Ovo je film sa velikim F, u kojem ima svega pomalo, kao u svakoj dobroj kuhinji.

    Ocena: 8 od 10.
  • titlovi.com
    Approval team
    28.03.2018. 15:30
    Prevod je najavila nAnaD ✨

{{message}}

{{item.title}}