Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Joaquin Phoenix i Joker na jesen 2019.

napovedi

19.07.2018.

Joaquin Phoenix i Joker na jesen 2019.

Sada su i zvanično poznate dve stvari u vezi novog kontroverznog filma! Prva je - delo u kome glavnu ulogu tumači Joaquin Phoenix konačno je dobilo svoj zvanični naziv - "Joker", a druga jeste da je premijera zakazana za 4.10.2019.

Reditelj Todd Phillips, kao i Warner Bros. i Village Roadshow imaju velika očekivanja od ovog filma, a u borbi za naklonost publike najvee takmace imaće u Paramountov SF akciji "Gemini Man" (reditelj Ang Lee, a glume Mary Elizabeth Winstead, Will Smith, Clive Owen...) i Foxovom trileru "The Woman in the Window", (režija: Joe Wright, a glume Amy Adams i Julianne Moore), čije su premijere, takođe, zakazane tog datuma. 

Prošlog meseca Phoenix je i definitivno pristao da glumi čuvenog Betmenovog neprijatelja. Budžet ovog filma je 55 miliona dolara, što je značajno "skromnije" nego kada su u pitanju filmovi "superherojske" provinijencije. Taj podatak, već sam po sebi, govori da je reč o interesantnom projektu, koji se neće oslanjati u najvećoj meri na CGI efekte, već će, kako piše u zvaničnom saopštenju biti "istraživanje uma čoveka koji je odbačen od društva...", pa se može očekivati mnogo "mračnije", ali i "eksperimentalnije" ostvarenje nego u uobičajenim DC filmovima...

Snimanje filma "Joker" počinje kasnije ove godine.

  • Komentarji (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • 27.07.2018. 04:05
    Jedino ko bi priblizno bio kao Hit Ledzer je Dzoni Dep i niko vise
  • beogradski
    eXtreme member
    19.07.2018. 14:30
    Joaquin Phoenix kao Joker? Obećava. Jer Joaquin je odličan glumac. Iako je pokojni Heath Ledger ( R.i.P. ), na neki način zadao ''domaći zadatak kao Joker, biće baš zanimljivo. I da napomenem. Jared Leto kao Joker u Suicide Squad, nije to bilo baš impresivno. Iako ona boja frizure i sve to ali u datim momentima je Joker delovao poput nekog punk pevača koji je nadrogiran i pijan. E sad, da li je Leto mogao bolje ili je režiser David Ayer tako hteo... e, to je nešto sasvim drugo. BTW Suicide Squad je baš loš film.)))
;

{{message}}

{{item.title}}