Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Bradley Cooper i Lady Gaga u Veneciji

napovedi

24.07.2018.

Bradley Cooper i Lady Gaga u Veneciji

Rediteljski debi poznatog glumca, a ujedno i film u kome glumi ekscentrična pevačica, biće prikazan u zvaničnoj konkurenciji Venice International Film Festivala, koji se održava u periodu 29.8. - 8.9. ove godine.

Film A Star Is Born, snimljen u produkciji Warner Bros. imaće svetsku premijeru 31.8. 

U filmu, Cooper glumi muzičara po imenu Jackson Maine, koji otkriva mladu umetnicu Ally (Lady Gaga). Ona je spremna da odustane od svojih snova da postane pevačica, ali sreće Jacksona, odlučnog da je vine u zvezde. Međutim, kako njena karijera napreduje, Jackson počinje da se bori protiv vlastitih unutrašnjih demona...

U ovoj verziji "stare priče" glavne uloge tumače i Sam Elliott, komičar Dave Chappelle i Andrew Dice Clay. Za scenario su zaslužni, pored Coopera, još i Eric Roth, kao i Will Fetters, a on je nastao po ugledu na čuveni "originalni" film A Star Is Born koji je još 1937. godine snimio još čuveniji reditelj William A. Wellman. Treba reći da je ova priča imala još dve veoma uspešne i nagrađivane filmske verzije, istog naziva, i to onu iz 1954. godine u kojoj glume Judy Garland i James Mason (A Star Is Born), i iz 1976. godine, u kojoj dominiraju Barbra Streisand i Kris Kristofferson (A Star Is Born).

Videćemo koliko će nagrada pokupiti ova verzija...

 

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}