Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
U Zmajevom gnezdu rimejk!

napovedi

24.07.2018.

U Zmajevom gnezdu rimejk!

Nije ništa novo saznanje da Holivudu ništa nije sveto, pa ni "rimejkovanje" nekih nezaboravnih klasika. Tek poneki od tih "rimejkova" bude podnošljiv, i ne naljuti stare obožavaoce, a videćemo kako će se oni ponašati u ovom slučaju. Jer, poslednje vesti kažu da Warner Bros. pregovara sa jednim rediteljem koji je itekako "poštovan" u cilju da njegovo ime bude na špici za novu verziju kultnog Enter the Dragon!

Ime tog reditelj, bivšeg kaskadera, jeste David Leitch, čiji smo "uradak" nedavno posmatrali i u Deadpool 2

Još uvek nema informacija o tome ko piše scenario, kao ni ko će glumiti u novoj verziji kung-fu filma u kome je, 1973. godine, dominirao čuveni Bruce Lee.

Reditelj tog filma bio je Robert Clouse, a glavne uloge glumili su još i John Saxon i Jim Kelly. Film je imao premijeru u Hong Kongu, šest dana nakon što je Bruce Lee preminuo, u svojoj 32. godini. 

Leitch je u svet filma ušao kao "dubler" u kaskaderskim scenama za "opasne" filmske scene koje su imali Brad Pitt i Jean-Claude Van Damme. Prvi rediteljski ko-poduhvat bio mu je u filmu John Wick, mada je samo njegov partner Chad Stahelski potpisan kao autor. Usledio je i uspeh 2017. godine s Atomic Blonde, a za sledeću je planiran film “Hobbs and Shaw”, spinoff franšize Fast & Furious, u kome će glumiti Dwayne Johnson i Jason Statham!

  • Komentarji (23)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Mizi
    eXtreme member
    08.04.2023. 23:20
    U zmajevoj ćuni....

  • kadetoni
    Moderator
    08.04.2023. 22:12
    RIMEJK BRUS LIJA!    ROFL   ROFL ROFL
  • puppet_master
    eXtreme member
    08.04.2023. 19:21
    Zaslužujem mnogo bolje od tako čega Approve

    I šta onda, kada ukradem kakvo milo biće, da okrenem leđa mirhici koja je bila tu za mene onda kada nije iko drugi. Nah. Nije da me ne nervira, užasava ponekada, izbacio bih je na sneg, vezao za radijator, šta sve ne, ali ne mogu. Approve Trudim se da nerviram i užasavam i ja nju, pravde radi, sve u nadi da će poslati asasine na mene, koje ću ja ljuto poraziti u roku od odmah, pa da se ili mirimo ili sporazumno raziđemo, no da se zamajavam nekim tamo udovicama, bogatunkama and such, pih, kažem, pih. Pa svi imaju više love od mene, šta će mi sad još udovica u tako čemu? LOL Kao da je lako mene trpeti. Uostalom evo izumirem danima i noćima, kraj mi je blizu, nisam ikada imao non-stop brutalni kašalj i temperaturu tokom 7 dana a nemaju nameru da se povuku, samo mi biva gore, ne može se ni spavati duže od max par sati dnevno, iz x puta, ne znam kako sam uopšte na nogama. Dead
;

{{message}}

{{item.title}}