Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Sprema se serija Jack Reacher

napovedi

15.11.2018.

Sprema se serija Jack Reacher

Tom Cruise je odigrao svoje! Dva filma u kojima je tumačio ulogu ovog "specijalca" - Jack ReacherJack Reacher: Never Go Back - bila su dovoljna da izazovu pažnju TV-mogula, pa je tako u najavi i snimanje istoimene TV-serije. 

Lee Child, autor knjiga po kojima su i snimljeni ovi filmovi, najavio je i TV-projekat, uz napomenu da u njemu borbenog agenta neće tumačiti slavni filmski glumac, već neko drugi. "Uz svo poštovanje Cruisea, on nije fizički taj tip", rekao je Child, koji je u svojim romanima opisao da je Jack Reacher "visok skoro dva metra i ima šake veličine ovala sa hranom na kome se nalazi Bozićna ćurka" (dobro, u slobodnom prevodu...), dok je Cruise, zapravo, visok tek oko 170 cm.

"Snimićemo seriju za Netflix, ili nekog sličnog", nastavio je Child. "A, ja želim da mi svi ti čitaoci koji su uznemireni zbog Cruisa, pomognu u odabiru novog glumca. Krećemo ispočetka i želimo da imamo savršenog momka za glavnu ulogu.".

Da podsetimo, prvi film snimljen je 2012. godine, režirao ga je Christopher McQuarrie, a zaradio je 218 miliona dolara od svetske distribucije. Četiri godine kasnije snimljen je nastavak, koji je režirao Edward Zwick, a zaradio je za tu vrstu filma ne baš upečatljivih 162 miliona dolara. 

Očigledno da Child baš ne voli Cruisea, jer mu ni ove brojke nisu dovoljne. Šta vi mislite, koji bi glumac mogao da glumi u ovoj TV-seriji?

 

  • Komentarji (14)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • mrele
    member
    04.12.2018. 17:11
    Ti stvarno druže puno sebi daješ za pravo pisanijom da je "Tom Cruise odigrao svoje" i očigledno je da "Child baš ne voli Cruisea". Režiser Child vidi nekoga drugog u ulozi Jacka Reachera tako isto ja tebe vidim u nekim domaćim tabloidnim novinama.
  • fildej
    member
    20.11.2018. 21:00
    Mislim da bi odličan bio Aleksandar Skarsgard, em je ogroman (195 cm), em ima kockastu militari facu,em plavušan, em zna da glumi i može da iznese lik
  • Danilo-Naissus
    Junior moderator
    18.11.2018. 19:40
    Verovatno će da stave nekog golemog marinca sa kockastom glavom i telećim pogledom koji se kune u US Army, jednodimenzionalan lik.

    A Jack je sve samo ne jednodimenzionalan lik.

    * Tom je u tom trenutku bio najbolji mogući izbor. Publika je navikla da ga vidi u vojnoj uniformi... Od Top Gun-a do Edge of Tomorrow. Ako nije još nešto miliitary snimio posle. Ne znam ko bi zaradio toliku lovu umesto Toma.    

    Channing Tatum ima baš facu za to i mišiće ali je kratak/niži 10cm od Jacka. (6' 1" (1.85 m)).

    Chris Evans - 1.83 m, Ryan Reynolds možda najbolji izbor ali verujem da će Tatum dobiti ulogu (ima isto zapažene vojne uloge).    
;

{{message}}

{{item.title}}