Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Snima se Luther film

napovedi

19.12.2018.

Snima se Luther film

Popularna britanska kriminalistička serija Luther uskoro bi trebalo da dobije i svoju - filmsku varijantu!

Kreator serije, ujedno i njen scenarista, Neil Cross, radi na pisanju zapleta nove misterije koju treba da razreši kontroverzni detektiv koga tumači Idris Elba

Prva sezona ove serije emitovana je 2010. godine, a s prvim danom 2019. godine predviđeno je da počne emitovanje - pete sezone - nakon tri godine pauze! Paralelno s tim, trebalo bi da se snima i istoimeni film, koji bi se, zapravo, u neku ruku i "naslanjao" na događaje opisane u ovoj sezoni. 

Detaljnijih informacija o svemu još uvek nema, ali je Elba ubeđen da duga pauza između sezona neće smetati njenoj popularnosti. "Ovo je jedna od onih serija koje su veoma mračne, pa zato moraju da budu dozirane u maloj količini. Jednostavno, ne možemo da je radimo sve vreme. Publika i obožavaoci su shvatili da se nove sezone neće pojavljivati svake godine, i to je ono što je čini različitom u odnosu na ostale. Serija ima sve sastojke po ugledu na klasične neo-noir filmove 1990-tih, kao što su Se7en ili Along Came a Spider, i mislim da će i film biti u tom svetlu..."

Videćemo...

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}