Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Najavljeni nastavci velikih hitova!

napovedi

15.01.2019.

Najavljeni nastavci velikih hitova!

Sudeći po onome što je najavljeno iz Holivuda, očekuju nas neki zaista zanimljivi nastavci nekih zaista zanimljivih filmova. 

Glumac Viggo Mortensen našao se u središtu pažnje, ne samo po glavnoj ulozi u jednom od favorita za "Oskara - Green Book - već i po tome što je, izgleda, konačno kucnuo čas i da se počne s snimanjem nastavka filma Eastern Promises! Ovo ostvarenje, snimljeno 2007. godine, a koje je režirao David Cronenberg, svojevremeno i jeste donelo Mortensenu nominaciju za najprestižniju filmsku nagradu. Ipak, izgleda da kultni reditelj ovaj put neće biti angažovan, već će "dirigentsku palicu" dobiti Steven Knight, čija nas premijera trilera Serenity očekuje krajem ovog meseca.

Takođe, najavljeno je i snimanje čak dva filma franšize Mission: Impossible, sedmog i osmog nastavka. Christopher McQuarrie, koji je potpisao i poslednja dva dela - Mission: Impossible - Rogue NationMission: Impossible - Fallout, trebalo bi uskoro da potpiše ugovor po kome će biti scenarista i režirati sledeća dva dela, čija se premijera očekuje tokom 2021. i 2022. godine!

 

I, na kraju, možda i najzanimljivije - nakon 31. godinu, sprema se i nastavak komedije Coming to America

Paramount Pictures želi da Craig Brewer, reditelj rimejka Footloose, bude angažovan za ovaj novi film. Naravno, podrazumeva se i Eddie Murphy, u glavnoj ulozi, kao princ Akeem, simpatični vladar afričke zemlja Zamunda! Njih dvojica su se pokazali veoma raspoloženim za saradnju na novom projektu, pogotovo nakon nedavnog zajedničkog za NetflixDolemite Is My Name!

Predstoje li nam to neočekivano uzbudljivi filmski dani i godine...

  • Komentarji (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Boozywoozy
    The Legend Of
    15.01.2019. 20:46
    Zna li ko da li ce "Petak 13 " izaci uskoro,jedva cekam ?
  • beogradski
    eXtreme member
    15.01.2019. 20:28
    Mission Impossible očigledno preti serijalu Fast and Furious koliko delova ima, ili bolje rečeno tj. napisano i koliko će imati. Meni ne smeta nimalo, nego eto, samo ''kažem''.
;

{{message}}

{{item.title}}