Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Spremaju se novi SF filmovi...

napovedi

24.01.2019.

Spremaju se novi SF filmovi...

U pripremi su dva nova, i sudeći po svemu što do sada znamo, veoma zanimljiva SF filma!

Prvi od njih je, ni manje, ni više, ekranizacija čuvene priče Color Out of Space, čiji je autor kultni horor-pisac H.P. Lovecraft. Priča govori o članovima jedne obične porodice, koji dolaze da žive na selu, sklanjajući se od nesnosne gradske vreve, ali tamo, na svojoj udaljenoj farmi, bivaju žrtve misteriozne boje iz svemirskog meteorita koji baš tu udari, pretvarajući sve do čega dođe u - ekstremno nasilna bića!

Glavnu ulogu u filmu tumačiće ništa manje "kultni" - Nicolas Cage! A, ništa manje interesantan podatak jeste i taj što će za režiju biti zadužen Richard Stanley, kome će to biti prvo dugometražno igrano ostvarenje još od 1994. godine i "čudnog" - "muzičke drame"Brave, dok mu je prethodni film - dve godine ranije - bio takođe "čudni" horor Dust Devil. Prvi film koj je Stanley snimio, bio je, takođe SF - Hardware iz 1990. godine.

S druge strane, Netflix snima SF nazvan "Reborn", čija je koproducentkinja - Sandra Bullock

Reditelj filma, adaptaciji istoimenog stripa, biće Chris McKay (The LEGO Batman Movie). Glavni lik je starija žene koja umire u bolnici na Manhattanu, ali samo da bi se osvestila u "novom svetu" po imenu Adystria, u kome su dobro i zlo u stalnom "ratu". U ovom svetu caruju zmajevi, a shvativši gde se nalazi, žena kreće u potragu za svojim, takođe, preminulim mužem... 

Fanovi SF, ali i horora, spremite se...

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}