Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Koje ćemo superheroje gledati u Avengers: Endgame

novice

08.02.2019.

Koje ćemo superheroje gledati u Avengers: Endgame

Zahvaljujući novom trejleru, znamo da će u novom filmu biti mesta za standardne super i antiheroje, kao što su: Captain America, Iron Man, Thor, Thanos, Bruce Banner (Hulk), Black Widow, Ant-Man, War Machine, Rocket, Nebula i Hawkeye. Ali, koga ćemo još videti? Donosimo pregled ostalih likova, za koje je potvrđeno ili se sumnja da će naći svoje mesto u budućem blokbasteru:

Potvrđeni su: 

Captain Marvel,
Black Panther i Shuri
Spider-Man,
Scarlet Witch,
Bucky,
The Ancient One,
Crossbones

Nisu potvrđeni:

Gamora (Zoe Saldana je pre nekoliko meseci na Instagramu postavila video na kome se šminka za ulogu Gamore, a sve izgleda kao da to radi upravo za potrebe snimanja filma)

Okoye (Okoye je bila jedna od "glavnijih" likova koja nje pretvorena u prah i pepeo u Avengers: Infinity War. Ali, ujedno je i jedina "bitnija" koje nema u trejleru za novi film. Ipak, na snimanju je viđen kaskader koji ju je "dublirao" u opasnim scenama, pa se pretpostavlja da će bit i u novom filmu) 

Vision (Iako smo ga videli da umire već dva puta, svi su izgleda da će se Paul Bettany vratiti i u novom filmu. Uostalom, dobar deo prethodnog filma Shuri i Avengersi nastoje da pomognu Visionu da preživi bez Infinity kamena, što je navelo neke fanove da misle da je on još uvek živ u kompjuterima zemlje Wakanda)

Valkyrie (Lik koji je predstavljen u Thor: Ragnarök, postao je jedna od Thorovih velikih saveznica, ali je upadljivo bila odsutna Avengers: Infinity War. Kasnije su braća Russo izjavila da je Valkyrie jedna od onih likova kojma je Thanos dopustio da prežive, Iako nema potvrda ni da će se pojaviti u novom filmu, u setu igračkica predviđenim za Avengers: Endgame nalazi se i njena figurica)

Cassie Lang (Pre nekoliko meseci, glumica Emma Fuhrmann potvrdila je da će se pojaviti u Spider-Man: Far from Home, mada nije izjavila koji lik će glumiti. Ipak, uporni paparaci otkrili su da će to biti "starija verzija" Cassie Lang, ćerke čoveka po imenu Scott Lang, to jest Ant-Man.

Nick Fury i Maria Hill (postkredit scena iz Avengers: Infinity War pokazala je kako se agenti
S.H.I.E.L.D. pretvaraju u pepeo, ali je nedavo potvrđeno da će seoba lika vratiti iz mrtvih u novom Spider-Man: Far from Home. Nije poznato da li to znači da će biti prisutni i u Avengers: Endgame, ali je to dovoljno da se sasvim opravdano pretpostavlja). 

  • Komentarji (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Boozywoozy
    The Legend Of
    10.02.2019. 22:10
    Bucky ili ti ga Winter Soldier, mocnije zvuci :)
;

{{message}}

{{item.title}}