Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Skandaloznije od Bohemian Rhapsody

napovedi

19.02.2019.

Skandaloznije od Bohemian Rhapsody

I to iz Netflix-a!

Upravo je (19.02.2019. - 17,00h) objavljen trejler za igrani film o grupi "Motley Crüe" - The Dirt! U Netflix-u najavljuju da je ovo "korak dalje" u odnosu na biografsko-muzičke filmove, čak i u odnosu na Bohemian Rhapsody. Da li će tako, zaista, i biti?

Premijera filma, rađenog po knjizi čiji je autor Neil Strauss, zakazana je za 22.03.2019. Istog dana, u prodaju će biti pušten i "soundtrack" s 14 legendarnih pesama jednog od najpopularnijih, ali i najprovokativnijih bendova 1980-tih godina, a kao poseban "bonus" na njemu će se naći i četiri potpuno nove pesme.

Mötley Crüe činili su Mick Mars, Nikki Sixx, Tommy Lee i Vince Neil. U filmu njih tumače Iwan Rheon (Game of Thrones), Douglas Booth, Machine Gun Kelly i Daniel Webber.

Scenario za film uradili su Rich Wilkes i Amanda Adelson, dok je reditelj Jeff Tremaine (Jackass: The Movie, Bad Grandpa).

  • Komentarji (32)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Stole Haringa
    eXtreme member
    21.02.2019. 22:28
    [QUOTE=Boozywoozy]Ja od Iggija mogu samo da slusam Candy,ovo ostalo mi ne pase. Bio je nekad dokumentarac "Sedam razdoblja rocka " ,isao na HRT 1 ,nije lose za pogledati.[/QUOTE]

      Sve je strvar (ne)ukusa. Ono što nikad ne bi niti mogu da slušam je spid treš ded itd metal.

      Da ne ostanem dužan za linkove, možda se neko prevari i upotrebi ih.


      Gledao sam Sedam razdoblja roka. Isto tako sam mnogo pre ovog dokumentarnog serijala gledao onaj gore okačeni. On je mnogo bolji jer pored podataka nudi širu sliku fenomena zvanog rok muzika. Prava mala muzičko bibliogtafsko sociološla studija. Gledao sam ga kao klinac na tv-u.
  • Hogar Strašni
    Administrator
    21.02.2019. 18:02
    Da, svaka epizoda jedno razdoblje. Sećam se da mi je bilo čudno jer su išli po vrstama, a ja očekivao da će ići po decenijama ili nekim drugim vremenskim periodima.
  • Boozywoozy
    The Legend Of
    21.02.2019. 17:59
    [QUOTE=Hogar Strašni]
    Mislim da je i kod nas bio taj dokumentarac na b92.
    Koliko se sećam, zanimljivo štivo za upoznavanje sa vrstama roka.
    Možda i grešim, gledao sam ga pre 10 godina.


    [/QUOTE]

    Moja greska,nije dokumentarac vec TV serija cini mi se od 7 epizoda kao sto i naslav kaze. Vjerovatno si je gledao jer vidio sam da je snimljena 2007 god.
;

{{message}}

{{item.title}}