Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Šokantni nastavak The Four Weddings and a Funeral

napovedi

16.03.2019.

Šokantni nastavak The Four Weddings and a Funeral

Prvi put nakon 25 godina Hugh Grant i Andie MacDowell, objediniće snage da bi snimili nastavak velikog filmskog hita - Four Weddings and a Funeral!

A, naravno, tu će biti i Rowan Atkinson!

Radni naslov nastavka romantične komedije koju smo svi voleli jeste - One Red Nose Day and a Wedding! U ovom filmu glavne uloge tumačiće još i Lily James i Alicia Vikander, oko kojih se i plete glavni zaplet - jer one se venčavaju!!!

Dobro, nije baš u pitanju "nešto krupni", jer ovo, zapravo, i neće biti dugometražni  žfilm, već onaj kratki - televizijski - od samo 12 minuta. Reditelj ovakvog "poduhvata" je poznati i priznati Britanac - Mike Newell!

Premijera je predviđena za 23.5.2019.

Spremni za ovo?

  • Komentarji (9)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Stole Haringa
    eXtreme member
    20.03.2019. 23:53

      Ja se ne šalim. Gledao sam dotičnog u nekoliko filmova od kojih mi je u pamćenju ostao Notting Hill (1999). Furao je večito imidž finog, pomalo cmoljavog čoveka sa suznim očima. Dobro mu je išlo dok nije zbog pokušaja kurvanja zaglavio u apsu. Frka je nastala kad je pokušao da ne plati kamenjarji koju je pokupio na ulici. Smile
  • Danilo-Naissus
    Junior moderator
    18.03.2019. 16:54
    [QUOTE=beogradski] I opet isto pitanje, kakvi su po vasem misljenju kvaliteti Hju Granta ? ) Shalim se[/QUOTE]
    Nisam baš neki veliki fan Hju Granta ni engleske glumačke škole ali generalno... imao je par odličnih uloga, negde je otaljavao posao a negde je bio neprimetan.

    generalno, ima taj aristokratski stav, englensku nadmenost i držanje kao da mu je neko gurnuo kišobran u bulju pa ga otvorio.   

    "About boy" je lako odigrao po odličnoj knjizi, "Love actually", 4 sarane i svadba,... ima filmova po kojima će se pamtiti ali ga više nisam gledao nego što sam ga gledao. A i nije snimao baš često.
  • beogradski
    eXtreme member
    18.03.2019. 16:29
    I opet isto pitanje, kakvi su po vasem misljenju kvaliteti Hju Granta ? ) Shalim se
;

{{message}}

{{item.title}}