Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Francis Ford Coppola snima  Megalopolis

napovedi

15.05.2019.

Francis Ford Coppola snima Megalopolis

Slavni reditelj konačno će pristupiti realizaciji svog davno zamišljenog projekta. U pitanju je SF distopija "Megalopolis", u kome glavnu ulogu treba da tumače Jude LawShia LaBeouf

Scenario za ovaj fim Coppola je napisao još 1980-tih, ali sve do 2001. nije došlo do finansijske konstrukcije potrebne za snimanje. Međutim, tada se desio teroristički napad, devetog septembra, pa je snimanje zaustavljeno, pošto je radnja trebalo da se dešava u Njujorku, a ticala se arhitekte koji treba da rekonstruiše utopijsku verziju grada nakon što ga je zadesila velika kataklizma!

Za sada nema detaljnijih informacija o tome kada će biti premijera filma. Upitan o tome pod čijim pokroviteljstvom će film biti sniman, Coppola je zagonetno izjavio: "Kao što i sami znate, sledećih pet godina celu filmsku industriju posedovaće AppleFacebook Amazon. Jedan od tih novostvorenih medijskih giganata, zaintrigiran je mojom idejom.".

 

  • Komentarji (4)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    16.05.2019. 14:57
    Ne treba zaboraviti da je Coppola rezirao i Twixt, jedan od najlosijih filmova koje sam ikad gledao. A Coppola i dakje ima kredita na ime. A sto s tice Guns n' Roses i album Appetite for Destruction, jedan od najboljih albuma gde svaka, ili skoro svaka pesma je dobra, kao o Alice Cooper album Trash ili Skid Row album Skid Row. To su bila vremena. Ili dupli album grupe Creedence.
  • Boozywoozy
    The Legend Of
    15.05.2019. 22:35
    U pravu si,sve sam izmjesao.
  • Hogar Strašni
    Administrator
    15.05.2019. 22:12
    Verovatno misliš na Chinese Democracy.
;

{{message}}

{{item.title}}