Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Luther 5 - Nakon 4 godine opet s nama...

napovedi

31.05.2019.

Luther 5 - Nakon 4 godine opet s nama...

Dugo smo čekali, no ne sumnjamo da je vrijedilo. Možda i najbolja uloga Idrisa Elbe, bar nakon The Wire (2002-2008). Serija je nakon poduže pauze (od 2015. do 2019.) prebačena s BBC One na BBC America, imat će uobičajene četiri epizode. Nastala iz pera Neila Crossa (Hard Sun) ubrzo nakon emitiranja, serija dobiva kult status, te se ime Luther veže uz markantnog Idrisa Elbu.

Luther je inspektor novo osnovane jedinice za Serijske zločine u Londonu, koja u prvoj sezoni jedva izlazi na kraj s Alice Morgan, jednom od najžešćih psihopatskih ženskih serijskih ubojica viđenih u tv serijama.

Što možemo očekivati u petoj sezoni? Ako je vjerovati Idrisu Elbi, povratak korijenima. Opet serijska ubojstva u Londonu. Ovoga puta je to povezano s Korupcijom i zataškavanjem, tako da Luther bude vjerojatno vezanih ruku. No znamo da on ne preza od ničega, da se bude bacio na ubojicu, jednako kao i na one koji ga štite.

Idrisu Elbi se bude pridružila Wunmi Mosaku, kao početnica, inspektorica Catherine Halliday. Mosaku je možda početnica u Luther, no iza sebe ima gomilu serija (Kiri; Fearless; The End of the F***ing World...), možda i više no Idris Elba. Kako to bude izgledalo saznat ćemo već u ponedjeljak 2.6.2019.

  • Komentarji (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • B@neR
    member
    03.06.2019. 13:57
    Odgledao pre neki mesec. Ima cela sezona na HBOGO. Nije to onaj Luter, nešto fali, a opet rečili da neke priče završe na silu. Ispod očekivanja za ovakvu seriju.
  • beogradski
    eXtreme member
    31.05.2019. 17:23
    Volim Idris Elbu i njegov sam fan. Gledao sam seriju, sve 4 sezone pa cu naravno i sezonu 5. Slazem se sto je robin1234 napisao da je Idris markantan. A njegov sam jos veci fan od kad sam saznao i da je navijac Arsenala. A mislim da bi mu bas i legla uloga Bonda. Barem neko moje misljenje.
;

{{message}}

{{item.title}}