Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Salma Hayek & Owen Wilson u novom SF

napovedi

23.06.2019.

Salma Hayek & Owen Wilson u novom SF

Svi su izgleda da će ovaj projekat biti baš - interesantan!

Owen Wilson i Salma Hayek udružili su se s rediteljem koji je svojim dosadašnjim žanrovskim projektima izazvao prilično interesovanje. Njegovo ime je - Mike Cahill, a filmovi su I OriginsAnother Earth. Oba su bila veoma dobro prihvaćena i kod publike i kod kritike, a nosioci su i nekoliko žanrovski veoma bitnih nagrada. Ovo će Blissu biti treći film, pa očekujemo još... korak dalje!

Pod pokroviteljstvom Amazon i Endgame Entertainment, uvodno fotografisanje počelo je prošle nedelje u Los Angelesu i - Hrvatskoj! Snimanje i postprodukcija zakazani su za nekoliko meseci. 

Film će govoriti o nedavno razvedenom Gregu (Wilson), čiji se život raspada, dok ne sretne misterioznu Isabel (Hayek), ženu koja živi na ulicama i ubeđena se da se zagađeni svet oko njih bliži apokalipsi, ali i da nje stvaran. Ona je ubeđena da žive u ružnom i okrutnom svetu, koji je zapravo simulacija unutar pravog, prelepog i mirnof "stvarnog" sveta. Veoma sumnjičav na početku, Greg postepeno otkriva da možda i ima neke istine u teoriji zavere koju plasira Isabel!

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}