Ridley Scott, Matt Damon i Ben Affleck zajedno

napovedi

23.07.2019.

Ridley Scott, Matt Damon i Ben Affleck zajedno

Svi ugovori su potpisani, i više nema nikakvih nedoumica.

Sledeći "veliki posao" koji će napraviti Ridley Scott biće režija filma “The Last Duel”, u kome će glavne uloge tumačiti Matt Damon i Ben Affleck!

Dvojica glumaca će, takođe, biti i koscenaristi, baš kao i prošlogodišnja "Oskarovka" Nicole Holofcener (za film Can You Ever Forgive Me?). 

Radnja filma dešava se se u Francuskoj, 14. veka. Jedan muškarac odlazi u rat, da bi, po povratku, saznao da mu je prijatelj silovao ženu. Niko ne veruje ženi, pa se vojnik žali francuskom kralju, rekavši mu da želi dvoboj na smrt protiv bivšeg druga. Tako, ovaj dvoboj postaje prvi legalno zakazani obračun te vrste u Francuskoj.

Damon i Affleck prvi put su zajedno glumili još 1997. godine u filmu Good Will Hunting. Od tada su se često "uparivali" u raznim projektima. Damon i Scott poslednji put su radili zajedno 2015. godine na filmu The Martian.

 

 • Komentarji (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • 25.07.2019. 16:06
  Ben Aflek i Met Dejmon su producenti i izvrsne serije City on a Hill.
 • Boozywoozy
  eXtreme member
  25.07.2019. 12:10
  Ti mangupi sto siluju zene,treba im odma alat odfikariti i u zatvor da se malo zatvorenici pozabave sa njima. Oni posebno vole silovatelje.
 • beogradski
  eXtreme member
  24.07.2019. 15:15
  Dobar trio. Aflekov sam fan a o reziseru se ne mora bilo sta reci tj. napisati, dok ovaj treci, Dejmon, nisam njegov fan i nadam se da ce on izgubiti u tom dvoboju )))