Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Još dva filma Halloween

napovedi

26.08.2019.

Još dva filma Halloween

I proslavljeni John Carpenter nema ništa protiv...

"Sve dok je tu novca, ne bih računao da će se sve završiti", izjavio je Carpenter na Keystone Comic Con u gradu Philadelphia, održanom ovog vikenda.

Iako je, posle poslednjeg filma u seriji Halloween, iz prošle godine, izgledalo da je Michael Myers konačno "odslužio svoje", već su najavljena dva nova filma - "Halloween Kills" i "Halloween Ends". Prvi od njih očekuje nas u desetom mesecu sledeće godine, a drugi - godinu dana kasnije.

Kultni horor-reditelj biće angažovan u oba nastavka - kao kompozitor! Društvo u tom poslu praviće mu njegov sin Cody. Inače, prošle godine je John prvi put bio uključen u nastanak nekog filma iz serije, još od originalnog Halloween iz 1978. godine. U međuvremenu, nije se libio da javno govori o tome koliko su loši ostali nastavci bili.

"Jason Blum me ubedio da prestanem da zvocam, dođem i pomognem… Niko me to ranije nije pitao", izjavio je Carpenter na pitanje o povratku u franšizu."Sviđa mi se ono što je uradio reditelj David Gordon Green... Jamie Lee Curtis je bila čudesna, Ona je još uvek divna. Idite pogledajte ni nove filmove, biće dobri!" 

  • Komentarji (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    27.08.2019. 15:12
    E svaka cast gde si se njega setio
  • Boozywoozy
    The Legend Of
    26.08.2019. 15:24
    Poslje onakvog zadnjeg dijela oni stisnu damu i hoce da snime jos dva dijela. Steta sto Trifon Ivanov nije vise sa nama da uklize ovome Mayersu za sva vremena.
;

{{message}}

{{item.title}}