Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Još jedan novi Stephen King

novice

11.10.2019.

Još jedan novi Stephen King

Nema kraja novim serijama i filmovima po knjigama čuvenog majstora horora. U poslednje vreme samo se smenjuju serije i filmovi nastali po nekom od romana koje je Stephen King napisao, a novi projekti sustižu jedan drugi (pogledajte Novi film po Stephenu KinguSprema se još jedan Stephen King ili Stiže još jedan film za koji je kriv Stephen King).

Sada se u igru uključio i Apple+, spremajući mini-seriju po Kingovom romanu "Lisey’s Story", napisanom 2006. godine. Serija će imati osam epizoda, a realizovaće je niko drugi do J.J. Abrams. Glavne uloge tumačiće Clive Owen i Julianne Moore.

Radnja ovog, zapravo ljubavno-trilerskog romana, govori o Lisi Landon, udovici čuvenog pisca Skota Landona, koja je najzad rešila da se pozabavi zaostavštinom svog pokojnog muža. Dok pročešljava njegove rukopise i stvari koje je ostavio iza sebe, preplavljuju je osećanja i uspomene na njihovu ljubav i zajednički život. U isto vreme, Lisina sestra Amanda doživljava nervni slom, a jedan poremećeni obožavalac preti Lisi da će je ubiti ukoliko mu ne preda sve Skotove rukopise.

Naravno, udovica je Moore, dok će Owen biti njen muž.

Premijera serije očekuje se na proleće sledeće godine. 

 

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}