Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Poznat datum za Paranormal Activity 7

napovedi

08.11.2019.

Poznat datum za Paranormal Activity 7

Paramount Pictures je saopštio da je premijera sedmog dela Paranormal Activity franšize predviđena za - 19.3.2021. godine!

Za sada nema informacija o radnji filma, niti o ekipi koja će ga realizovati. 

Poslednji film iz serije Paranormal Activity: The Ghost Dimension snimljen je još 2015. godine, pa mnogi fanovi s nesrtpljenjem očekuju da vide šta će nam se novo ponuditi, s obzirom na prilično veliku pauzu između tog i ovog nastavka.

Postoje nagađanja da će cela franšiza otići u reboot-varijantu, uostalom, kao i mnoge horor-franšize koje su, svojevremeno, prilično harale po bioskopskim blagajnama, ali su se vremenom i potrošile...  

Smatra se da je uspeh prvog filma iz serije presudno doprineo velikoj popularnosti found-footage hororskog podžanra, ustanovljenog 1999. godine filmom The Blair Witch Project. Tako je Paranormal Activity snimljen za samo 15.000 dolara, a zaradio čak 194 miliona dolara od svetske distribucije, izgradivši sebi kultni status među ljubiteljima žanra.

Svi filmovi franšize, do danas, zaradili su 890 miliona dolara, a poslednji, snimljen za 10 miliona dolara, zaradio je i najmanje od svih - 77 miliona dolara. Najviše je zaradio treći nastavak - Paranormal Activity 3 iz 2011. godine - 207 milina dolara.

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}